Ubisoft Forward 2023 – pregled konferencije

Milan Radosavljević
7 minute vrijeme čitanja

Ubisoft se odlučio za old-school E3 prezentaciju ove godine, sa mnogo priče, malo pevanja i ne tako dobrog humora, ali znate, Ubisoft samo želi da bude Ubisoft i ništa više.

Na našu sreću, otvorio je ovu konferenciju na savršen način sa novim Avatar naslovom a zatvorio je sa neverovatnim Star Wars Outlaws gameplay snimkom. Najbolje igre na prezentaciji su sigurno bile ove dve plus novi Assassin’s Creed Mirage koji pokušava da povrati šarm starih AC naslova i prezentuje novoj publici. Sve u svemu, na kraju dana Ubisoft nije razočarao, jeste da je moglo biti manje priče, ali šta je tu je, važno je da smo dobili gameplay snimke za sjajne igre koje nas očekuju u sledećem periodu.

Avatar Frontiers of Pandora, iako odložena za nekih godinu dana, ovo je naslov koji obećava. Rađen u Snowdrop Engineu, igra jednostavno izgleda prelepo! Iako smo očekivali da izvođenje ovakve igre bude iz trećeg lica, poprilično dobro prenosi prelepi izgled pandore čak i iz prvog lica. Gameplay najviše podseća na mix solidnih igara sa dozom gameplay mehanika iz Far Cry Primal naslova. Najbolja stvar od svega je da pored solo igranja, možete celu kampanju preći u coop režimu sa vašim prijateljem ili prijateljicem. Igra izlazi sedmog decembra ove godine i jedva čekamo da se dočepamo nje.

Xdefiant je igra koja je napravila malu pometnju kada je izašla, na kojoj radi Mark Ruben, otac nekih najboljih Call of Duty naslova je imala dosta internih i closed testiranja u proteklih godinu dana. Ubisoft je napokon najavio Open Beta testiranje za vikend 21-23 juna ove godine. Svi ćete imati prilike da probate ovu brzu igru koja je odrađena na uzoru nekih starih naslova, iliti koja spada u arena shooter žanr. Igrali smo je u nekoliko navrata i poprilično nas je iznenadila, jer mislimo da će ovaj naslov možda, samo možda uspeti, za razliku od gomile F2P pokušaja Ubisofta proteklih nekoliko godina.

Prince of Persia The Lost Crown je jedno prijatno iznenađenje koje je bilo najavljeno na Summer Games Festu pre nekoliko dana. Iako željno iščekujemo vesti o Prince of Persia Sands of Time Remakeu, Ubisoft nas je iznenadio ovoj jako simpatičnoj 2D igri koja kombinuje odličnu borbu kao i prepoznatljiv PoP platforming momenat. Igra izgleda dosta lepo i obećavajuće. Igra će se pojaviti u prodaji 14. Januara sledeće godine.

Captain Laserhawk Blood Dragon Remix je anime koji će pokušati da iskombinuje sve Ubisoft franšize u jednoj seriji koja će imati estetiku devedesetih. Ideja zvuči zanimljivo, još bolja vest je da iza nje stoji čovek koji je radio Castlevaina anime za Netflix. Pogledajte kratki trejler i odlučite sami šta mislite o ovoj nadolaz https://www.youtube.com/watch?v=kQuaDp_A8Loećoj seriji koja će se pojaviti na Netflixu ove zime.

The Division Resurgence je zvanično prikazan, a da ne trošimo previše reči, možete pročitati naše impresije o igri na ovom linku

Skull and Bones igra koja je imala toliko problema u razvoju napokon ima zvaničnu closed betu koja će se održati 25-28 avgusta ove godine. Verujte nam kada kažemo da će ovo biti sjajna igra koja će biti dobar konkurent Sea of Thieves naslovu, koji članovi naše redakcije obožavaju da igraju. ,

The Crew MotorFest naslov koji je krenuo svoj put kao DLC za The Crew 2 ali prerastao u nešto mnogo veće, izlazi 14. septembra ove godine. Deluje interesantno, privlačno sa idejama koje su, slobodno možemo da kažemo, direktno pozajmljene od Forza Horizon naslova. Najbolja stvar od svega je to da, ukoliko ste igrali The Crew 2, možete importovati sve automobile koje ste otključali i imati prednost odmah čim startujete ovu igru. Biće sigurno zanimljiva, a mi jedva čekamo da zaronimo još u jednu vožnju, ako nam u tom periodu Starfield dozvoli.

Assassins Creed Nexus je VR igra koja je leakovala nekoliko puta i o kojoj se pričalo je napokon dobila valjanu najavu. Sem najave beta testiranja nismo dobili ni jednu  konkretnu informaciju, mada znamo da iako nije izašla, da je studio dobio odobrenje da napravi i nastavak, igre koja još nije izašla, da. Sve u svemu, igra izlazi za Meta Quest 2 i 3 platforme a verujemo da će biti sjajna i utoliti žeđ mnogim igračima koji žele postati jedan od glavnih likova AC franšize, u VR-u.

Assassin’s Creed Codename Jade je dokaz da Ubisoft sthvata mobilno tržište poprilično ozbiljno. Videli smo šta mogu uraditi sa The Division franšizom na mobilnim uređajima i ne sumnjamo da će ovo biti još jedna sjajna igra za sve one koji vole da se igraju „on-the-go“. Igra izlazi 12 oktobra ove godine a možete da se pre-registrujete na Apple ili Google Play Storeu.

Assassin’s Creed Mirage će definitivno utoliti žeđ svim fanovima starih AC igara. Da, sigurno vam je dosadilo da se gubite u Odiseji ili Originsu ili Vallhalli, igrama koje su zahtevale od vas više od 100 sati da ih završite. Mirage je AC naslov iz doba Roguea, trojke, dvojke, koja je više fokusiranija i jednostavnija, ali ne loše jednostavnija. Sve u svemu, igra izgleda FANTASTIČNO i izlazi 12. oktobra ove godine. Ne propustite ovaj old school AC naslov.

Star Wars Outlaws je igra koja je zatvorila ovu „ne E3“ konferenciju i oborila sve sa nogu! Ovaj naslov izgleda nestvarno, što iz grafičke perspektive i onoga šta nudi po pitanju gameplaya i direkcije. Na igri radi Massive Entertainment, studio koji stoji iza The Division naslova. Neverovatno šta su ljudi iz ovog studija uradili i koliko neverovatno dobro izgleda ovaj Outlaws svet. Igra će se pojaviti u prodaji u toku 2024 godine, a bacite pogled na odličan Gameplay Walkthrough:

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *