George R. R. Martin nagoveštava moguću Elden Ring seriju ili film?!

Miloš Resković
2 minute vrijeme čitanja

George R. R. Martin u tweet nagoveštava moguću tv seriju ili film o Elden Ring-u.

Fanovi misle da George R. R. Martin nagoveštava neku vrstu Elden Ring adaptacije koja je u pripremi. Autor, koji je radio sa FromSoftware-om na pisanju Elden Ring-a, se osvrće na glasine o TV ili filmskoj adaptaciji u svom najnovijem blog postu i izgleda da sugeriše da zna više nego što otkriva.

Martin se osvrće na ove očigledne glasine u blog postu koji spominje njegov rad na Elden Ring-u. Ovde on nagoveštava da “nema šta da kaže” o mogućoj adaptaciji, dodajući “nikada niste čuli ni reč od mene” – što samo dodatno podstiče spekulacije da se nešto sprema.
George R. R. Martin se zabavlja sa glasovima o Elden Ring adaptaciji

“O, i o tim glasinama koje ste možda čuli o dugometražnom filmu ili televizijskoj seriji baziranoj na ELDEN RING-u… nemam šta da kažem,” piše Martin. “Ni reč, ne, ništa, ne znam ništa, nikada niste čuli ni reč od mene, mum mum mum. Koje glasine?”

Kako god bilo, očigledno se jako zabavlja sa ovim. Da li se ponaša sumnjivo da nas zavara ili samo zbog šale na naš račun, ostaje da se vidi.

Što se tiče ovih glasina, nije sasvim jasno na šta Martin ovde misli. Moguće je da se osvrće na komentare direktora Elden Ring-a Hidetaka Miyazaki-a o tome da je otvoren za filmsku adaptaciju. Ako je to slučaj, moguće je da Martin zna da je ovo otišlo dalje od hipoteze, ali to je samo spekulacija u ovom trenutku.

Naravno, Elden Ring fanovi trenutno ne oskudevaju u stvarima koje ih drže zauzetima. Dugoočekivani Shadow of the Erdtree DLC je izašao prošle nedelje i svima zadaje muke. Čak je i legendarni Let Me Solo Her zapelo kod finalnog šefa DLC-a, ali takođe prihvata izazov uprkos kritikama nekih fanova koji smatraju da je preteško.

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *