Xbox je domaćin svog ‘najvećeg Gamescom štanda ikada’, a možete ga gledati kod kuće

Adi Zeljković
2 minute vrijeme čitanja

Xbox je službeno predstavio svoje planove za Gamescom 2023., a zvuči kao da tim daje sve od sebe na europskoj gaming konvenciji ove godine.

Microsoft tvrdi da će ovo biti Xbox-ov “najveći štand ikada” na Gamescomu – s “preko 30 naslova” koji se mogu igrati tokom četverodnevnog događaja.

Na štandu će također biti prisutne neke apsolutno masivne igre. Fanovi će imati priliku isprobati Armored Core 6, Payday 3, Persona 5 Tactica, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty i možda najveći od svih – GSC Game World’s Stalker 2.

Štaviše, fanovi kod kuće trebali bi imati prilično dobru predodžbu o tome kako se ove igre također razvijaju. Xbox kaže da svi možemo očekivati “tri dana od približno 3 sata prijenosa uživo” s detaljima o svim zanimljivostima eventa. Starfield i Forza Motorsport će se pojaviti samo putem “ekskluzivnih kino prezentacija” tako da ne bismo očekivali da ćemo ih vidjeti na livestreamu, ali se svejedno nadamo dobrom pogledu na Stalker 2!

A kada se sve ovo događa? Pa, sam Gamescom traje od 24. augusta do 27. augusta, a Xbox kaže da treba paziti na konkretnije detalje livestreama kako se približavamo događaju.

Šta najviše želite vidjeti s izložbenog prostora na Gamescomu 2023? Javite nam u komentarima!

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *