World of Warships otkriva partnerstvo sa dobrotvornom organizacijom za očuvanje okeana FORCE BLUE za mesec Svetskog okeana

Adi Zeljković
4 minute vrijeme čitanja

Profit od prve saradnje ikada igre sa legendarnim karakterom Mornarom Popajem će podržati dobrotvorne organizaciue za očuvanje okeana i za veterane FORCE BLUE.

Wargaming, razvijač i izdavač vodećeg simulatora pomorskih borbi World of Warships, je podelio dodatne detalje o svom najnovijem dobrotvornom partnerstvu kao deo kolaboracije sa legendarnim karakterom Kings Features-a Mornarem Popajem. Održavajući se od Juna tokom meseca Svetskog okeana, ograničeno trajanje tematskog sadržaja u igri će koristiti dobrotvornoj organizaciji za očuvanje morskog sveta FORCE BLUE. Koosnovana i predovđena glumcem i veteranom marincem izviđačem Rudijem Rejersom, FORCE BLUE ujedinjuje zajednice veterana specijalnih operacija sa svetom pomorske nauke i očuvanjem za sveopšte dobro.

Sa dugom istorijom podrške veteranima i istorijskim neprofitnim organizacijama, ova saradnja označava ulazak World of Warships u očuvanje okeana dok rade kao partnerstvu sa Mornarom Popajem da podrže dobrotvornu organizaciju FORCE BLUE.

Kao podršku u naporima FORCE BLUE, Wargaming će dati donaciju od 50.000 USD organizaciji. Pored ovoga, 10% od neto profita nastalih od prodaje Popajevih stvari će takođe biti podeljeno u podršci nakon završetka kampanje..

FORCE BLUE, koji je osnovan 2016. je dobrotvorna organizacija sa fokusom na rešavanju dva problema: propadanja morskog ekosistema planete i previše teškoća sa kojima se vojni veterani suočavaju kada se njihova služba završi i više nemaju misiju. FORCE BLUE je iskoristio ovo kao šansu da dovede visoko kvalifikovane veterane iz specijalnih snaga pod komandu priznatih naučnika i stručnjaka za okruženje. Kroz ovaj trening, ovi veterani su osposobljeni da putuju u udaljene delove sveta obavljajući misije da očuvaju i obnove morski biodiverzitet.

FORCE BLUE će se takođe priključiti World of Warships za Twitch stream Svetskog dana okeana 8. juna. Kao deo ovog prenosa uživo, pridružiće im se dve ključne figure iz FORCE BLUE tima: Rudi  Rejers – glumac, veteran izviđača marinaca  i koosnivač – će se pridružiti strimu pored Stiva “Gonzoa”  Gonzalesa, veterana pomorskog tima SEAL i direktora FORCE BLUE specijalnih projekata & događaja. Njih dvojca će diskutovati o dvostrukoj misiji dobrotvorne organizacije, bacajući svetlo na vitalnu važnost očuvanja mora kao i na to kako operacije organizacije deluju da podrže mentalno zdravlje veterana tokom njihove tranzicije nazad u civilni život.

“FORCE BLUE je počastvovana da bude u partnerstvu sa World of Warships u podršci za mesec Svetskog okeana. Mislim da nema ni jednog veterana u našem timu koji nije fan Moranra Popaja, tako da rad sa njima dok se borimo šampionski u našoj misiji očuvanja i obnavljanja svetskih morskih ekosistema je sjajna prilika.” prokomentarisao je Džim Riterhof, koosnivač i izvršni direktor u FORCE BLUE.

Aktivan od 1. juna, Popajev paket pomoći, će sadržati dva komandira  – Popaja i Badžu – svaki sa svojim glasovima, kao i dve zastave i jedinstvenu kamuflažu za USS Colorado VI nivoa. Pored ovoga sa trajanjem tokom juna do 30 jula World of Warships  će se takođe postarati da igrači krenu na lanac misija specijala “Spasi okean” sa nedeljnim sprintovima i besplatnim tematskim kontejnerima koji čekaju na kraju.

Ovo dolazi nakon najnovijeg World of Warships ažuriranja sadržaja koje je lansirano 24. maja i dostavilo evropske razarače u ranom pristupu, izlazak panameričkih krstarica i povratak borbama tipa konvoj. World of Warships je svetska vodeća besplatna pomorska ratna igra od razvojnog tima i izdavača Wargaming, gde se igrači bore između sebe za kormilom brodova iz najveće biblioteke sa preko 600 istorijski tačnih ratnih plovila iz 20. veka.

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *