World of Warships i World of Warships: Legends slave ljeto s gomilom novih sadržaja

Adi Zeljković
4 minute vrijeme čitanja

Wargaming, izdavač i developer World of Warships i World of Warships: Legends, ove sedmice je lansirao ažuriranja puna sadržaja za svoje dvije vodeće pomorske MMO igre.

World of Warships na PC-u ponovo uvodi ažurirani način borbe Convoy, zajedno s novom mapom Farskih ostrva koju je izabrao igrač, kao i trećim dijelom saradnje njihovog brenda sa Hasbroovim TRANSFORMERIMA.

Povrh svega, igrači na konzoli na World of Warships: Legends mogu istraživati ​​panevropske razarače dok ulaze u stablo tehnologije i okušati sreću u novoj petoj sedmičnoj kampanji Lucky Six od 100 prekretnica. Panevropski i premium američki brodovi u World of Warships: Legends junsko ažuriranje Kicking of Legends predstavlja pojavu panevropskih razarača iz Early Accessa dok se učvršćuju u stablo tehnologije, s novouvedenim Tier VII Östergötlandom.

Sada dostupna za istraživanje, ova linija brodova ima brza torpeda i impresivne topove. Sa novom petosedmičnom kampanjom Lucky Six od 100 prekretnica, igrači sa aktivnom admiralskom podrškom imaju priliku da nabave razarač klase Fletcher Tier VII Black sa topovima koji se brzo pune ili nosač aviona Independence Tier V sa teškim zaranjanjem i torpedo bombarderi.

Zatvaranje World of Warships: Legends ažuriranje za juni je nova misija i ograničeni vremenski projekt Biroa u proslavu Dana nezavisnosti. Windroses se vraćaju sa Tier IV na legendarne američke brodove kako bi dobili posebne bonuse, kao i misiju da dobiju Tier III Premium bojni brod Južna Karolina. Biroov projekat Broad Stripes and Bright Stars uključuje niz trajnih kamuflaža za odabrane razarače u stablu tehnologije prije nego što se izgradi Star-Spangled Freedom skinovi za Cleveland i Baltimore. Oklahoma, među ostalim rijetkim brodovima, također će se vratiti u sklopu svečanosti!

Nova mapa, način rada i više u World of Warships World of Warships započinje svoje najnovije ažuriranje vraćanjem moda borbe Convoy u ažuriranju 0.10.8. Borbeni u timovima od 12 sa brodovima nivoa VIII–X, dva nasumično raspoređena tima će učestvovati u borbi za napad i odbranu za konvoje teretnih brodova koje kontroliše vještačka inteligencija na jednoj od šest različitih mapa.

Nakon odabira igrača u jesen prošle godine, World of Warships vidi potpuno novu kartu Farskih ostrva predstavljenu u ovom ažuriranju. Dostupne za brodove u višim rangovima, borbe na ovoj novoj mapi bit će postavljene protiv planinskih lanaca sa snježnim vrhovima smještenih na strmim obalama Farskih ostrva. Brojni modeli američkih razarača, prisutni od izlaska igre, dramatično su unaprijeđeni. Mahan, Benson, Fletcher i Gearing će biti renovirani, a ažuriranje 0.11.6 će donijeti više ovih ažuriranih američkih brodova, proširujući se na modele Sampson, Wickes, Clemson, Nicholas, Farragut i Sims. Pored poboljšanja ovih modela, vizuelni efekti u igri su revidirani od početka godine.

Ovo uključuje velika poboljšanja sa HD teksturama i lokalnim vremenskim efektima koji su rafinirani na 8 mapa, kao i nove efekte za pucanje iz oružja, dubinske punjenja koja detoniraju pod vodom i na ostrvima, i eksplozije aviona na palubama uništenih nosača. Autoboti, izađite! Wargaming i Hasbro se udružuju u legendarnoj trećoj Brand saradnji koja uključuje hvaljenu franšizu TRANSFORMERS, sa posebnim naslijeđenim sadržajem remiksiranim za World of Warships PC i World of Warships Legends!

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *