Transformersi se vraćaju u World of Warships: Legends

redakcija
3 minute vrijeme čitanja

Wargaming, izdavač i programer popularne igre World of Warships, najavljuje prvo od svojih jesenjih ažuriranja za World of Warships: Legends.

Ovo ažuriranje uvodi novu liniju njemačkih bojnih brodova u Early Access, japanski bojni brod Musashi koji je dostupan kroz novu Bushido kampanju i povratak saradnje sa brendom TRANSFORMERS. Ostali dodaci igri uključuju tri sezone rangiranih bitaka, nosače aviona u Birou i novi događaj u igri.

U ovom jesenjem ažuriranju prednjači nova grana njemačkih bojnih brodova koja dolazi u Early Access. U rasponu od Tier IV do Tier VII, ovi brodovi nose torpeda na brodu i imaju niz poboljšanih sekundarnih jedinica. Dostupni u brojnim sanducima regularnih i velikih njemačkih bojnih brodova, svaki od novih brodova – od Tier V Mackensen do Tier VII Zieten – dolazi u pratnji posebne posvećene misije. Ova nova linija brodova će se moći istražiti u sljedećem ažuriranju i vidjet će dolazak krunskog dragulja linije, Tier VIII Prinz Rupprecht.

Još jedna petosedmična kampanja sa 100 prekretnica ulazi u igru ​​u ovom ažuriranju sa Bushido kampanjom, nudeći obilje nagrada u igri na putu do zavidnog nivoa VIII Musashi kao konačnu nagradu kampanje. Oni koji dođu do kraja, u svoj arsenal će dodati ovaj bojni brod, sestrinski brod slavnog Yamatoa i njegove moćne topove od 18,1 inča. Sa omogućenom mehanikom za nadoknađivanje, igrači će imati fleksibilnost da završe kampanju u svoje vrijeme.

Trijumfalno se vraćajući, TRANSFORMERS donose potpuno novi kompletan spektar sadržaja u Legends. Novi asortiman sadržaja uključuje šest specijalnih skinova za brod kampanje za ažuriranje godišnjice Legende Tier VIII République i pet drugih legendarnih brodova. Inspirisani nekim od priznatih autobota heroja i podmuklih zlikovaca Deseptikona, predstavljeni su neki od najpoznatijih likova TRANSFORMERA, sa skinovima na temu Optimus Prime, Bumblebee, Hot Rod, Grimlock, Megatron i Rumble. Ovi skinovi, TRANSFORMERS Commanders i još mnogo toga bit će dostupni kroz obnovljeni Cybertronian Container u trgovini.

Obilježavanje 30 sezona rangiranih bitaka Sa sezonama 29, 30 i 31 koje dolaze u ovom ažuriranju, Legends slavi svoju značajnu 30. sezonu rangiranih bitaka! Igrači će se takmičiti u sve tri sezone u formatu bez nosača aviona, četiri na četiri kako bi se borili za najvišu stepenicu na ljestvici i osvojili mnoštvo nagrada koje obuhvataju čelik, sanduke i predmete za napredovanje komandanta. Ove sezone će biti prve koje će okupiti kapetane i sa mobilnih i sa konzola da se bore jedni s drugima u takmičarskom modu.

Zaokružujući ovo ažuriranje, nova pošiljka legendarnih nosača aviona ulazi u Biro kao samostalni projekti: američki Midway i japanski Hakuryū. Britanski Tier III Premium bojni brod Agincourt je također ekskluzivno na raspolaganju u novom događaju Majestic Days u igri, koji se održava tokom tri sedmice.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *