Strip Saint Kotar: The Crawling Man stiže 2. decembra!

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

2. decembra 2022. svijet Saint Kotara proširuje se sa Saint Kotar: The Crawling Man! Ispričan u obliku interaktivnog stripa (ili kratkog vizualnog romana, ako vam se više sviđa) sa zvukovima i animacijama, Saint Kotar: The Crawling Man prati užasan život Mojsija, njegov pad od voljenog učitelja do ogorčenog i osvetoljubivog vođe zlokobnog kulta.

Saint Kotar: The Crawling Man dolazi na PC Windows, Mac i Linux i trenutno je dostupan za dodavanje na vašu listu želja na Steamu i GOG-u. Očekujte da će verzije za Kindle (ComiXology) i mobilne uređaje (iOS, Android) postati dostupne u bliskoj budućnosti.

The Crawling Man prva je priča u seriji interaktivnih stripova smještena u svijet Svetog Kotara. Serija pod nazivom Saint Kotar: Priče iz uklete doline zbirka je priča o likovima s kojima se susreće avanturistička igra Saint Kotar. U 2023. i kasnije ekipa iz Red Martry studija nastavit će širiti seriju novim pojedinačnim pričama/stripovima vezanim uz likove iz prošlosti i sadašnjosti Svetih Kotara, kao što su:

  • tajanstveni duh vještice Antun,
  • dječak siroče koje ne osjeća bol Arsen,
  • ribar koji pijavicu smatra svojim djetetom
  • Nikolayevo zastrašujuće djetinjstvo u sirotištu
TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *