Streamer prešao sve Assassin’s Creed igre bez primljene štete

Adi Zeljković
2 minute vrijeme čitanja

Assassin’s Creed streamer je uspio da postigne prilično impresivan podvig pobjedivši sve glavne igre bez ijedne primljene štete.

Video igre su očigledno plodno tlo za izazove, a u igrama sa healtima, uspjeti da ne primite nijedan udarac je svakako jedan od većih. Streamer i Youtuber Hajete Bahadori uspio je da uradi upravo to, sa svih 12 glavnih igara iz Assassin’s Creed franšize.

Bahadori je završio ovaj višemjesečni izazov u ​​aprilu, otpremajući drugi dio svoje serije Assassin’s Creed Valhalla 11. aprila. Postoji cijela lista posvećena ovom putovanju koju možete pogledati u nastavku, mada ćete morati da odvojite dobar dio vremena. Pošto traje preko 80 sati.

Nije iznenađujuće da je ovo jedna od onih situacija tipa „postoji pandemija i moram nešto da uradim“, sa Bahadorijem koji počinje sa Jedi: Fallen Order. U razgovoru za Kotaku, Bahadori je rekao da uživa u igrama koje nagrađuju “nevidljivost, suptilnost, preciznost i različite pristupe datom scenariju”.

Postojala su, naravno, posebna ograničenja. Očigledno, traka zdravlja svakog lika nije mogla pasti ispod 100%, a run je počelo od prvog mogućeg oštećenja. Ponovna učitavanja i restartovanja također nisu bili dozvoljeni zbog prednosti igre, a svaki run je bio na najvećoj težini, barem od Origins-a pa nadalje.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *