Stiže nam nova survival igra DayZ Creator-a, ICARUS

Adi Zeljković
2 minute vrijeme čitanja

Icarus izlazi ove sedmice na Steam-u – evo svih sadržaja koji će biti dostupni prilikom lansiranja.

Nakon više perioda beta testiranja, nova igra kreatora DayZ-a Deana Halla, Icarus, konačno izlazi ove sedmice. Programer RocketWerkz sada je podijelio više informacija o tome kada će konkretno igra stići i koji će sadržaj biti dostupan pri lansiranju.

Icarus će se otključati u 14:00 PT / 17:00 ET u petak, 3. decembra, najavio je programer u objavi na Steamu. Igra se obično prodaje za 30 dolara, ali svi koji je kupe prije 13. decembra uštedjet će 10%, spuštajući ih na 27 dolara.

Icarus je igra za preživljavanje i imat će 64 kvadratna kilometra za istraživanje pri lansiranju. Icarus je igra zasnovana na sesiji u kojoj igrate kao kopač koji je otputovao u novi svijet. Cilj je da prikupite resurse tokom određenog vremenskog perioda, ali ne uspete da se vratite u svoju drop pod, i da bićete ostavljeni u tom svijetu!

Icarus će imati više od 35 misija dostupnih pri lansiranju, a trajanje im je od dana do sedmica. Postoji više od 95 građevinskih komada, 40 vrsta oružja i municije, 35 kompleta oklopa, 15 klupa za izradu i 11 minerala za kopanje.

TAGGED: ,
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *