Stiže nam Call of Duty MW2 Sezona 4

Milan Radosavljević
4 minute vrijeme čitanja

Warzone 2 i Modern Warfare 2 Season 4 Reloaded će dodati likove i ažuriranja mapa iz The Bois-a, kao i gomilu drugih novootkrivenih promena i dodataka, u sredu, 12. jula.

Activision je objavio detaljan pregled svega što dolazi u Warzone 2 i Modern Warfare 2 sa ažuriranjem sredinom sezone. Celokupno ažuriranje je tematski vezano za Amazon Prime seriju Dečaci, pri čemu su operateri inspirisani likovima iz serije dodani u Battle Roiale i glavne režime za više igrača. Osim toga, drugi naglasci obimnog ažuriranja uključuju Vondel battle roiale za 72 igrača, novi Gulag, finale Special Ops Raid Atomgrada i novu mapu za više igrača.

Superheroji The Boys, Homelander, Starlight i Black Noir će uskoro postati Operatori u Warzone 2 i Modern Warfare 2, i oni donose ograničene tematske pakete Operatera, nadogradnje na terenu, Diabolical Camo izazove i kozmetičke promene mapa.

Novi i privremeni Temp V daje jednu od četiri supermoći u vašem slotu za nadogradnju na terenu kada se aktivira, ali za razliku od normalnih nadogradnji na terenu, kada jednom koristite Temp V, možete ga aktivirati kad god želite. Međutim, kao i druge nadogradnje na terenu, izgubićete ga ako budete eliminisani. Takođe, ako preuzmete bilo koju drugu nadogradnju na terenu dok nosite Temp V, izgubićete je.

Četiri supermoći su samoobjašnjavajući Charge Jump; Electric Shockvave, koji može oštetiti druge igrače, AI, kao i vozila i opremu; Laserski vid, koji gura Operatore u vazduh i ispaljuje zrak koji prodire kroz neprijateljske mete u kom god smeru gledaju; i Teleport, što je, opet, prilično jednostavno. Temp V će biti dostupan ograničeno vreme na svim plejlistama u Warzone 2 osim za Ranked, iako će biti mnogo ređi u DMZ-u nego u režimima kraljevske borbe.

Na drugom mestu u Warzone 2, Battle Roiale za 72 igrača dolazi u Vondel. U nejasnom „prozoru za lansiranje“ biće posvećene plejliste Kuads, Trios, Duos i Solos, ali u suprotnom će funkcionisati kao i svaka druga mapa kraljevske bitke, zajedno sa sopstvenim namenskim Gulagom: vinski podrum i tamnica ispod zamak. Mapa sa tri trake je dizajnirana za borbu 1 na 1, sa kružnom strukturom koja sadrži otvor koji je okrenut prema dvema glavnim tačkama rađanja u svom centru, baš kao mapa Gulagovih pljuskova.

Ažuriranje sredinom sezone će takođe dodati novi sistem rotacije mapa u režime Warzone 2 Resurgence, menjajući se sa Vondel na Ashika Island i obrnuto za datu veličinu tima nakon određenog vremena u igri.

Warzone 2

Ažuriranja na strani Modern Warfare 2 izgledaju malo lakša, a daleko najveći dodatak je nova jezgra 6v6 mapa za više igrača, Vondel Vaterfront. Kao što možete očekivati, ovo je ista mapa predstavljena u sezoni 4 za Warzone 2, ali “prilagođena za optimizovano iskustvo za više igrača” u Modern Warfare 2.

Iako je u velikoj meri poznato, Vondel Vaterfront ima neke ključne razlike u poređenju sa mapom Warzone, a to su sledeće: Distrikt Vaterfront sadrži četiri zgrade umesto deset u Plutajućem okrugu, dve od ovih prohodnih zgrada imaju nove slojeve boje, plovne puteve ” su pojednostavljeni za predvidljiviji tok,” i napravljene su neke manje arhitektonske promene.” Ovde možete dobiti kompletnu listu promena na mapi.

Inače, igrači Modern Warfare 2 mogu očekivati gore pomenuto finale Raida, koje će otključati kožu Farah operatera po završetku, kao i MKS Guardian, novu potpuno automatsku sačmaricu 12 kalibra sa tri rotirajuće cevi magacina koje nose po pet čaura.

Moguće je da je ažuriranje sredinom sezone malo na sadržaju Modern Warfare 2 jer programeri naporno rade na još nenajavljenom Call of Duty 2023, čiji je datum izlaska nedavno procurio federalni sudija.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *