Stiže nam Call of Duty MW2 Season 1

Milan Radosavljević
2 minute vrijeme čitanja

16. novembar je veliki dan za Call of Duty, jer je to dan kada će Warzone 2.0 biti objavljen, a takođe i dan kada stiže prvo veliko ažuriranje Modern Warfare II sa lansiranjem 1. sezone.

U postu na blogu, Activision je prošao kroz specifičnosti onoga što je novo u sezoni 1, i to je mnogo informacija. Evo ažuriranja na visokom nivou u pogledu onoga što možete očekivati.

Modern Warfare II dodaje mape koje su omiljene obožavaocima u prvoj sezoni, a one uključuju Shoot House i Shipment. Obe mape su „ponovno osmišljene“ za Modern Warfare II, rekao je Activision. Ovo su manje mape sa puno akcije, posebno Shipment, koja je jedna od najmanjih mapa Call of Duty-a.

Prva sezona takođe dodaje novu borbenu propusnicu, sa ažuriranjem. Igrači sada mogu da biraju između različitih „sektora“ prolaza, tako da mogu da izaberu da se fokusiraju na progresiju ka određenim stavkama kojim god redosledom žele. Kao i obično, igrači mogu direktno kupiti i borbeni pas.

Što se tiče novog sadržaja, prva sezona dodaje četiri oružja i ukupno šest operatera. Jedan od igrača je jedan od „najboljih“ fudbalera, ovo je verovatno referenca na Pola Pogbu, Lionela Mesija ili Nejmara mlađeg, koji su prethodno potvrđeni za Modern Warfare II i Warzone 2.0.

Pored toga, sezona 1 dodaje novu misiju Spec Ops i prvi Raid u igri. Activision je rekao da će napad biti fokusiran na naraciju jer se u izvesnom svojstvu nastavlja priča o Modern Warfare II.

Konačno, sezona 1 za Modern Warfare II dodaje novi sezonski sistem prestiža koji sadrži više izazova i nagrada, kao i CDL Moshpit, koji je konkurentniji režim za više igrača. To je preteča rangirane igre, koja dolazi 2023. godine.

Za mnogo više o tome šta je novo u Warzone 2.0, pogledajte ceo Activisionov blog post.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *