Radical Forge najavio datum izlaska igrice Southfield na PC Gaming Showu

Adi Zeljković
2 minute vrijeme čitanja

Radical Forge je s ponosom najavio službeni datum izlaska za njihov dugo očekivani simulator poljoprivrede baziran na fizici, Southfield, koji će se pojaviti na Steam Early Accessu 24. juna 2024. godine.

Najava je stigla tokom današnjeg PCGamingShow-a, a Southfield je privukao značajnu pažnju kroz viralne videozapise na TikToku i tokom zatvorene beta verzije u maju. Igra nudi jedinstveni pristup poljoprivredi, kombinirajući prepoznatljivi humor i radost Radical Forge-a sa omiljenim žanrom.

“Presretni smo što konačno možemo objaviti službeni datum izlaska Southfielda,” rekao je Bruce Slater, CEO i suosnivač Radical Forge-a. “Tim je bio nevjerojatan, svako od njih, dao je sve od sebe kako bi naša igra bila posebna.”

U pripremi za izlazak 24. juna, tim Radical Forge-a će implementirati povratne informacije iz nedavne zatvorene beta verzije, kao i dodati nove karakteristike koje igrači mogu otkriti.

Nove karakteristike u Early Access verziji Southfielda:

  • Više od 60 vrsta usjeva koje možete otkriti, uzgajati i kombinovati na uzbudljive nove načine!
  • Proširena glavna priča i otključavanje novih područja otoka!
  • Upoznavanje novih NPC-ova i dovršavanje potpuno novih zadataka.
  • Novi načini automatizacije vaše farme sa potpuno novim mašinama.
  • Novi građevinski materijali za izgradnju vaše farme iz snova.
  • Puno novih uzoraka, nijansi i odjevnih predmeta za vaše “Budove”.
  • Poboljšana fizika “Budova” za bolje kretanje i još bolje “wibblanje”.
  • Brojne ispravke i poboljšanja direktno bazirana na povratnim informacijama zajednice iz nedavne zatvorene beta verzije.

Radujemo se što ćemo vidjeti kako igrači doživljavaju sve ove novosti u Southfieldu!

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem  Discord serveru.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *