Prvi prikaz GTA 6 možemo da vidimo u San Andreas remakeu

Adi Zeljković
2 minute vrijeme čitanja

Navodno smo prvi put vidjeli GTA 6 prije nekoliko mjeseci – u Grand Theft Auto: San Andreas – Definitive Edition.

Rockstar Games je najavio razvoj najnovije igre Grand Theft Auto još u februaru, iako će vjerovatni proči dugo vremena prije nego što vidimo bilo šta konkretno od novog nastavka popularne franšize.

Ispostavilo se da smo ipak mogli baciti pogled na GTA VI! Još u novembru 2021. godine, snimak iz remakea San Andreasa, počeo je da se vrti na internetu nakon što se tvrdilo da sadrži uvid u Rockstarovu nadolazeću igru. Snimak prikazuje fotografiju prilično neupadljive kuće usred prilično bljutavog kvarta. Nije baš najuzbudljiviji GTA VI teaser koji smo mogli imati, ali pošto ova fotografija nije postojala u originalnom San Andreasu, neki fanovi vjeruju da je Rockstar Games uključen kao podmukla zafrkancija.

Mjesecima kasnije, leaker tvrdi da je upravo to slika iz GTA VI.

“Nakon nekoliko mjeseci, potvrdio sam da je ova slika iz sljedećeg naslova serije Grand Theft Auto”, napisao je Matheusvictorbr na Twitteru. “Lokacija u igri je vjerovatno inspirirana američkim predgrađem, u blizini Hollywooda, Florida.” Savjetujem vam da za sada ostanete skeptični.

Pa, da imam marku za svakog takozvanog GTA insajdera, ne bih morao da sjedim ovdje i pišem.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *