Poznate su prve PlayStation 3 igre koje dolaze u sklopu nove PS Plus pretplate

Adi Zeljković
2 minute vrijeme čitanja

Prve PlayStation 3 su se počele pojavljivati u PlayStatio 5 prodavnici, davajući nam neke ideje o tome koji će naslovi biti dostupni kao dio revidirane usluge PlayStation Plus.

Novi PlayStation Plus kreće od narednog mjeseca i sastojat će se od tri nivoa, sa Extra i Premium nivoima koji će nuditi pristup određenim PS3 naslovima. Nažalost, izgleda da će oni dostupni samo putem streaminga (za sada) zahvaljujući sistemskoj arhitekturi PS3.

Iznenađujuće, Sony tek treba da potvrdi koje će klasične PS1, PS2 i PS3 igre biti dostupne sa novim PS PLus. Dobra vijest je da je jedan broj ovih starijih naslove već sada dostupan javnosti (leakovan). Na Redditu, korisnik po imenu SomeRandomCoolGuy – uočio je PS3 verziju WWEE 2k15 u australijskoj PlayStation prodavnici za 0,01 dolar. Nekoliko drugih korisnika je potvrdilo da također mogu vidjeti igru sa PS3 logom.

Ovo je vrlo slično trenutku kada je novinar VGC-a Jordan Middler naišao na pregršt PS3 igara u PS5 prodavnici nekoliko sedmica prije nego što je najavljen novi PS Plus.

Ovo ne mora da znači ništa, zaista. Ali s potpuno novim PS Plus-om koji dolazi za samo nekoliko sedmica, bilo kakve promjene u PlayStation Store-u bi mogle dati naznake o tome koje ćemo igre dobiti na novoj usluzi.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *