Objavljena je nova Steam aplikacija za mobitele

Adi Zeljković
2 minute vrijeme čitanja

Nakon sedam godina Valve je ažurirao svoju mobilnu aplikaciju za Steam.

Osim novog redizajna, nova mobilna Steam aplikacija dolazi s nekoliko novih funkcionalnosti koje bi trebale olakšati prijavu na Steam bez potrebe za unosom Steam Guard koda. Kao prvo, aplikacija vam omogućuje pregled cijele biblioteke igara, koja se pojavljuje u obliku mreže, prikazujući naslovnice i naslove igara koje možete sortirati pomoću uključenih filtara. Daljinski ažurirate i preuzimate igre na svom računaru i primate obavijesti o rasprodajama, zahtjevima za prijateljstvo i više.

Aplikacija također predstavlja novo “iskustvo pregledavanja trgovine za mobilne uređaje”, kao i način traženja i kupnje igara i vijestima na koje ste navikli u verziji za računare.

S ažuriranjem možete skenirati QR kod kako biste ušli na svoj nalog na svom računaru, eliminirajući potrebu da unosite svoje korisničko ime, lozinku ili Steam Guard kod. Kada se prijavite s QR kodom, Steam kaže da će aplikacija prikazati stranicu za potvrdu zajedno s kartom i geolokacijom gdje se nalazi vaš uređaj. Odavde možete potvrditi da ste vi osoba koja se prijavljuje na vaš račun, a ne haker.

Ako ne želite koristiti svoju kameru za prijavu, također možete potvrditi da se prijavljujete pomoću upita “Odobri” ili “Odbij” koji će se pojaviti u aplikaciji. Iako vam to omogućuje da preskočite unos Steam Guard koda, ipak ćete morati unijeti svoje korisničko ime i lozinku. Aplikacija će također prikazati popis ovlaštenih uređaja, omogućujući vam da se daljinski odjavite sa Steama ako ste svoj nalog ostavili prijavljeni na tuđem računaru, saznate kada je zadnji put koristio vaš nalog ili potpuno opozovete pristup.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *