Objavljen novi teaser trailer za Dragon Age: Dreadwolf

redakcija
1 minute vrijeme čitanja

Svake godine u decembru, fandom Dragon Age okuplja se da proslavi Dan Dragon Age serijala. Bioware je započeo stvari sa nečim zbog čega bi fanovi mogli da se uzbude – novim teaserom za Dragon Age Dreadwolf.

U novom postu na blogu, BioWare je podijelio teaser za Dragon Age Dreadwolf. Teaser ponovo potvrđuje našeg sljedećeg velikog neprijatelja u priči o Dragon Age-u, sa Solasom koji se vraća. Kako se ispostavilo, Solas je Dreadwolf i želi da sruši veo koji štiti naš svijet od sirove mračne magije.

BioWare nam još nije dao odgovarajući trailer za Dreadwolf-a, tako da smo do sada vidjeli samo nekoliko brzih teasera. Također, još uvijek nemamo datum objavljivanja, ali se ranije pričalo da BioWare cilja na lansiranje u četvrtom kvartalu 2023. godine za svoj najnoviji fantazijski RPG.

EA će se vjerovatno pojaviti na dodjeli nagrada The Game Awards kasnije ove nedjelje, ali je vjerovatno da će kompanija biti prvenstveno fokusirana na otkrivanje datuma izlaska Star Wars Jedi: Survivor, tako da možda nećemo dobiti još jedno ažuriranje o Dragon Age-u do sljedeće godine.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *