Najnovije ažuriranje za PC GTA V nagovještava Enhanced Edition

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

Da li Grand Theft Auto V dobija besplatnu Enhanced Edition nadogradnju na računaru?

Prema GTANetu, Rockstar-ovo najnovije PC ažuriranje za GTA V je dodalo Enhanced Edition fajlove u igru, što sugeriše da je Enhanced Edition planirana za PC. Do sada je Enhanced Edition objavljanje samo za PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzole.

Na PlayStation 5 i Xbox Series X/S, Grand Theft Auto V Enhanced Edition podržava nove vizuelne karakteristike, uključujući poboljšano zamućenje pokreta, nadograđen anti-aliasing i podršku za ray-tracing i HDR.

Reference na Gen 9 konzole u najnovijoj PC zakrpi Grand Theft Auto V izgleda da potvrđuju da je poboljšana verzija PC verzije Grand Theft Auto V u izradi.

U ovom trenutku nije poznato kada će PC verzija Grand Theft Auto V biti ažurirana kako bi postala “PC Enhanced Edition”, što znači da ćemo morati čekati da Rockstar objavi zvaničnu najavu.

TAGGED: ,
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *