Na internetu se pojavile slike Silent Hill 2 remakea

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

Informacija da Bloober Team radi na Silent Hill 2 remakeu postaje sve više i više istina. Štaviše, imamo i prve slike!

Dusk Golem, najpoznatiji insider i leaker kada su u pitanju Resident Evil i Silent Hill igre je komentarisao screenshotove izvjesnog @the_marmolade koji je na svom twitter profilu objavio ove slike. Naime, Dusk kaže da se radi interne pitch demo verziji koju je Bloober Team predstavio Konamiju, prije nego što je dobio zeleno svjetlo za razvoj igre. Na slikama vidimo glavnog protagonistu Jamesa Sunderlanda.

VGC portal je potvrdio autentičnost slika i kazao da će Silent Hill 2 remake biti privremena PlayStation ekskluziva, ali da ćemo ga moći zaigrati i na PC-u.

Da li ćemo najavu vidjeti na ovogodišnjem Tokyo Game Show? Saznat ćemo za 10ak dana!

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *