Modern Warfare 2 bi trebao vratiti Call of Duty franšizu na Steam

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

Artwork iz Call of Duty: Modern Warfare 2 pojavio se na Steam-u, što sugeriše da se serijal možda vraća na Valveovu platformu po prvi put poslije sedam godina.

Artwork, koji je prvi objavio korisnik Reddita Kalinine, prikazuje Ghosta sa naslovne slike igre u baneru koji upućuje igrače da „istraže punu franšizu“. Poslednja igra Call of Duty koja je objavljena na Steam-u bila je Call of Duti: WWII, koja je objavljena 2017.

Od tada su novi Call of Duty naslovi na PC-u lansirani isključivo kao dio Activision-ovog Battle.Neta.

Activision je nedavno objavio da je datum objavljivanja za Call of Duty Modern Warfare 2 28. oktobar 2022. Pored najave, Activision je objavio trailer, otrivajući grafiku za igru Infinity Ward-a i neke od glavnih likova.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *