Mini najavio Pokémon električni automobil na Gamescomu

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

U možda najčudnijem otkriću na Gamescom Opening Night Live, Mini je najavio saradnju sa The Pokémon Company.

Stvorio je novi potpuno električni konceptni automobil, Aceman, koji ima “gaming karakteristike” i Pikachu temu. Aceman (vjerovatno evolucija njihovog Paceman asortimana) je konceptualno električno vozilo. Posjeduje Pokémon mod, koji čini se da osvetljava ekran u kokpitu sa čitavom gomilom korisničkog interface na temu Pikachua.

Mini je takođe rekao da se vaša konzola može povezati sa automobilom, slično kao što se pametni telefon može povezati sa trenutnim vozilima. Nisu otkriveni nikakvi detalji o tome kako tačno automobil komunicira sa vašom konzolom, iako se vjerovatno ne radi o tome da možete igrati svoj Switch tokom vožnje (to zvuči… pomalo opasno).

Aceman web stranica također otkriva da automobil ima eksterni projektor, tako da možete gledati filmove u automobilu. To je definitivno jedinstvena upotreba vozila. Kao konceptno vozilo, Aceman uskoro neće biti na putu (ako ga uopšte bude). Međutim, pravi se može naći na Gamescom-u na izložbenom prostoru, ako ga posjetite.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *