Kreator Super Smash Bros.-a ne može zamisliti nastavak bez njega

Adi Zeljković
3 minute vrijeme čitanja

Masahiro Sakurai, tvorac Super Smash Bros. franšize, dotaknuo se potencijalnog nastavka Ultimatea, rekavši da bi Nintendo trebao “smisliti” kako to napraviti.

Super Smash Bros. Ultimate je očito bio golemi pothvat za Sakuraija i njegov tim, budući da je vratio sve pojedine likove koji su se ikada pojavili, i dodao još hrpu novih. To je vrhunac velike historije videoigara i teško ga je pratiti. Sakurai je izgleda odlučio da se prošle godine neće odmah vratiti razvoju igara, jer je pokrenuo YouTube kanal fokusiran na… pa, razvoj igara, umjesto toga. A u najnovijem videu programera, govorio je o timu koji stoji iza Smash Bros. Brawl, također ponavljajući da ne misli da se franšiza može nastaviti bez njega.

U videu Sakurai je primijetio da je “sigurno pretpostaviti” da će postojati još jedna igra, ali Nintendo će morati “smisliti” kako je napraviti. “Za franšizu igara koja je u toku, nekorištenje originalnog razvojnog studija i okupljanje novog tima oko redatelja slobodnjaka iznimno je rijetka pojava”, rekao je Sakurai o Smash Bros. Brawl, Nintendo Wii naslovu za koji je radio kao slobodnjak. direktor.

“Pitanje je sada šta će se dogoditi sljedeći put? Mislim šta god dolazi nakon Smash Bros. Ultimate. Jedna bi opcija bila odvojiti franšizu od izvornog kreatora. Ali za sada, barem, ne mogu zamisliti Smash Bros. naslov bez mene.

“Možda mislite da je to prirodno stajalište za nekoga u mojoj ulozi, ali to govorim objektivno. Osjećam se isto kao i predsjednik Iwata kad smo formirali tim za Smash Bros. Brawl. Trenutačno nemamo nekoga tko može jednostavno preuzeti uzde…”

Sakurai je također primijetio koliko je franšiza važna za Nintendo, “pa je pošteno pretpostaviti da će u nekom trenutku biti još jedna, ali trebat će malo rada da se tačno shvati kako to ostvariti. Što se mene tiče, ja bih Volio bih nastaviti raditi s Nintendom kako god budem mogao.”

Ako će postojati još jedan Smash Bros., jednostavna činjenica da Sakurai tako otvoreno govori o tome pokazuje da ne postoje rani planovi u koje je u najmanju ruku uključen. Također možemo očekivati da će biti lansiran na Nintendovoj sljedećoj konzoli, šta god to bilo.

Super Smash Bros. Ultimate izašao je 2018. i do sada je imao dva Battle Pasa nakon izdanja koje su dodale likove poput Jokera, Banjoa i Kazooieja iz Persone 5, a završile su Sorom iz Kingdom Heartsa, likom za kojeg se najviše tražilo da se doda igri u Wii U doba Smash Bros.

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *