Kratos i Thor se potukli u novom traileru za God of War Ragnarök

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

Bliži nam se novembar, a sa njim i izlazak novog God of War Ragnarök nastavka nordijske sage, priča koja prati oca i sina na mističnom putovanju kroz 9 svjetova Igdrasila.

Sony je odlučio da nas na State of Playu obraduje novim trailerom, mješavinom gameplaya i filmskih momenata. Dobili smo uvid u brutalnu borbu, ljepotu devet svjetova, konflikt između Kratosa i Atreusa, a tu je i glas koji se obraća direktno bogu rata i preispituje njegove odluke i djela.

Pored trailera, predstavljen je i novi Dualsense kontroler sa GoW Ragnarok temom. Ledeno bijeli, plavi kontroler inspirisan je svijetom Midgara sa slikama medvjeda i vuka koji predstavljaju naše junake Kratosa i Atreusa. Kontroler se očekuje na dan izlaska God Of War Ragnarok 09.11.2022.

Izvor: Games.RS

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *