Konačno stiže GTA 6? Rockstar Games zagolicao maštu fanova

Adi Zeljković
2 minute vrijeme čitanja

Rockstar Games je objavio moguću naznaku u vezi izlaska igre Grand Theft Auto VI. Objava je postala viralna.

Danas, 17. septembra, peti nastavak serijala GTA napunio je deset godina, a fanovi i sami kreatori igre su ovog vikenda koristili društvene mreže kako bi proslavili izlazak historijske igre.

Povodom godišnjice, Rockstar Games je objavio na svom Instagramu naslovnu sliku za 10-to godišnjicu Grand Theft Auto Online.

Međutim, jedan korisnik Xbox konzole vjeruje da su tvorci video igara koristili sliku da suptilno nagovijeste skori izlazak šeste igre.

U sada viralnom nizu objava, napisali su:

– Rockstar Games suptilno nagovještavaju GTA VI sa slikom koju su objavili kako bi proslavili desetu godišnjicu GTA V, na kojoj se nalazi avion koji ide prema znaku VI, koji nije bio prisutan u originalnoj slici.

Zatim su postavili slike originalne objave i nove slike jednu pored druge, istakavši avione.

Pošto je originalna objava pregledana više od 1.6 miliona puta, autor originalne objave je odlučio nastaviti niz i objaviti sve naznake za koje smatra da ukazuju na skori izlazak GTA VI.

Jedan korisnik X-a (bivšeg Twittera) je rekao:

– Mislim da je potpuno legitimno napraviti VI od tog električnog stuba. Izgleda gotovo savršeno kao VI. Nema šanse da je Rockstar to propustio primijetiti.

GTA V je originalno izdan od strane Rockstar Games-a 17. septembra 2013. godine putem PlayStation 3 i Xbox 360 platformi i od tada je postao finansijski najuspješniji naslov u medijima svih vremena.

Da bi proslavili 10-tu godišnjicu Grand Theft Auto V, Rockstar je najavio da će se ove sedmice održati novi događaj u GTA Online.

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *