Kojima će nastaviti saradnju sa Sonyem i pored toga što radi igru za Xbox

Adi Zeljković
2 minute vrijeme čitanja

Kojima Productions je saopštila da će nastaviti da radi sa PlayStationom nakon objave da tim pravi igru sa Microsoft-om.

U poruci na zvaničnom Twitter nalogu Kojima Productions, kompanija je naglasila da je nezavisan studio i da ima „veoma dobro partnerstvo sa PlayStationom“.

„Kao nezavisni kreativni studio, Kojima Productions će nastaviti da radi na kreacijama za naše fanove“, navodi se.

„Istražićemo različite mogućnosti sa igrama, filmovima i muzikom kroz platforme koje se razvijaju s vremenom i tehnologijom. Radujemo se vašoj kontinuiranoj podršci!”

Sljedeći tvit je glasio: „Nakon najave našeg partnerstva sa Microsoft-om koji koristi tehnologiju clouda, mnogi ljudi su nas pitali o našoj saradnji sa SIE.

„Budite uvjereni da nastavljamo da imamo veoma dobro partnerstvo i sa PlayStation-om“.

Tvitovi su bili odgovor na zabrinutost nekih fanova u vezi sa budućim odnosom studija sa PlayStationom nakon najave da radi na projektu zasnovanom na cloudu sa Xboxom.

Kojima se pojavio na Xbox & Bethesda Games Showcase-u kako bi otkrio da se udružuje sa Xbox Game Studios kako bi napravio igru koju je želio da napravi neko vrijeme, ali ranije nije mogao zbog tehnoloških ograničenja.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *