Gotham Knights ćete morati nekoliko puta odigrati kako biste saznali cijelu priču

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

Gothman Knights će imati četiri igriva lika od kojih će svaki imati svoju varijaciju na događaje, što znači da ćete cijelu igru morat odigrati četiri puta da biste saznali cijelu priču.

Gotham Knights će nam pružiti priliku da igramo sa Batgirl, Robin, Nightwing i Red Hood. Sve misije i prizori u igri bit će vrlo slični bez obzira s kojim likom igrate, no svaki lik će imati svojstvene varijacije u scenama. Prema su konačni ishodi uvijek isti, vidjet ćemo drugačije komentare i ponašanje zavisno sa kojim likom se odlučimo igrati.

Uzmimo u obzir da je Batman: Arkham trajao između 11-17 sati a istu količinu sadržaja možemo očekivati i od Gotham Knightsa. Što znači da ako želimo baš da sve vidimo u igri, morat ćemo je odigrati četiri puta, međutim, nisam siguran da li ste isplati toliko igrati ako je u konačnici skoro pa sve isto.

Gotham Knights dolazi 21. 10. na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *