Forspokenov demo zabrinuo je igrače, ali Square Enix obećava da je finalna igra bolja

redakcija
2 minute vrijeme čitanja

Forspoken demo dobio je prilično mješovite reakcije, ali nedavni intervju s kreativnim direktorom jasno je pokazao da će finalna igra biti drugačija.

Bilo bi pošteno reći da su općenito ljudi bili oprezni prema Forspokenu, dijelom zbog jedne prilično loše reklame (da sam Square Enix priznaje da su memeovi napravljeni o tome bili smiješni). Nedavno objavljeni demo dao je obožavateljima priliku da sami isprobaju igru. Ali na subredditu igre odgovor je prilično mješovit, dijelom zbog sporednih zadataka dostupnih u demo verziji.

Međutim, u nedavnom intervjuu za Gematsu, kreativni direktor igre Raido Mitsuno objasnio je da popratni zadaci u demou nisu prisutni u finalnoj igri. Govoreći o demou koji je intervjuer igrao na Tokyo Game Showu ranije ove godine, a isti demo igrači sada imaju pristup, Mtsuno je rekao da je “to bio posebno izrađen demo gameplaya samo da pruži osjećaj za mehaniku parkoura i magije.

Dakle, cijela igra zapravo nije tako dizajnirana, samo je posebno stvorena za to demo iskustvo .” Očito s demo-oрсijom koja je sada dostupna za isprobavanje, na vama je što mislite o igri, ali za one koji su zabrinuti o tome što je trenutno tamo, dobro je znati da to ne odražava konačnu igru.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *