Fanovi su zabrinuti da bi GTA 6 mapa mogla biti prevelika

redakcija
2 minute vrijeme čitanja

Postoji zabrinutost da bi, nakon godina i godina iščekivanja, mapa Grand Theft Auto VI zapravo mogla biti “prevelika” prema snimci koja je procurila tokom hakerskog napada na Rockstar.

Hakiranje je bilo razarajuće za developere, pokazujući moderni Vice City, dva lika igrača po imenu Jason i Lucia, dijaloge, animacije i razine u Grand Theft Auto VI. Ne samo da je to otkriveno, haker je također tvrdio da je ugrabio izvorni kod, sredstva i interne nadogradnje i nove igre i Grand Theft Auto V.

Iako bi se ovo moglo činiti kao mala rupa u kompaniji vrijednoj više milijardi dolara, stvari poput ovih mogu aktivno štetiti moralu zaposlenika i dovodi do pogrešnih ideja o realnostima razvoja igara.

Međutim, zanimljivo je da fanovi nisu oduševljeni tom spoznajom, čak ni nakon toliko dugog čekanja na novu igru. “Veće nije uvijek bolje, vidjeli smo to dosta puta”, rekao je jedan. “Molimo vas da imate dobar balans sela i gradova kao u San Andreasu.

GTA 5 ima previše planina bez ičega, osim praznog prostora”, stoji u drugom komentaru.

Nije potvrđeno da je to prava veličina nove mape Vice Cityja, a s obzirom na to da je procurila snimka zapravo snimljena 2021., još uvijek postoji prilika da se to promijeni.

TAGGED: ,
Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *