E3 2024 i 2025 nisu otkazani (još uvijek)

Adi Zeljković
2 minute vrijeme čitanja

Electronic Entertainment Expo nije održan od 2019. Možda neće vratiti 2024. ili 2025. — barem ne u Kongresnom centru Los Angelesa.

Prema planskom dokumentu LA City Tourism Commission podijeljenom na ResetEra, sajam videoigara otkazao je svoj događaj za sljedeće dvije godine. Podaci o kongresnoj prodaji u dokumentu izričito napominju da “uključuju E3 otkazivanja za 2024. i 2025.”

Iako gradski dokument sugerira da E3 2024 neće biti domaćin u LA Convention Centeru, čini se da samo Electronic Software Association oklijeva potvrditi da je cijeli događaj otkazan. “ESA trenutno razgovara s članovima ESA-e i drugim dioničarima o E3 2024 (i nakon toga)”, rekla je grupa za Engadget. “U ovom trenutku nisu donesene konačne odluke o događajima.”

Nejasno je što to znači za sam E3. Iako Electronic Software Association nije održala događaj od pandemije COVID-19 koja je dovela do otkazivanja E3 2020., grupa je 2021. organizirala samo digitalni događaj. Niti događaj uživo niti digitalna verzija nisu se vratile sve do sada.

Kad je sajam ponovno otkazan 2023., predsjednik i izvršni direktor ESA-e Stanley Pierre-Louis rekao je GamesIndustry da će se sajam možda morati promijeniti kako bi preživio. “E3 će se ponavljati kako bi osigurao da zadovoljava potrebe kompanija koje se žele plasirati na ovu globalnu platformu.” rekao je Pierre-Louis. “To znači da će se ponoviti način na koji ljudi rade s E3. Želimo zadovoljiti potrebe igrača koji ovo vide kao važnu platformu i to će se razvijati s vremenom.”

Da li mislite da će se E3 vratiti? Pišite nam u komentarima!

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *