Duty Eternal ekspanzija za Warhammer 40,000: Chaos Gate je izašla

redakcija
2 minute vrijeme čitanja

Bitka protiv Blooma je tek počela! Uhvatite se u koštac s Technophage Outbreakom u ovoj velikoj ekspanziji hvaljenog naizmjeničnog taktičkog RPG-a i preuzmite kontrolu nad Venerable Dreadnoughtom, novom klasom Techmarine i novim udarnim brodom, Gladius Frigate, u borbi protiv ove nove vrste međugalaktičke kuge.

Zapovjednici će se suočiti s novim misijama događaja dok Sivi vitezovi nastavljaju svoju sveobuhvatnu čistku protiv Nurgleovih snaga. Časni Dreadnought jedno je od njihovih najsmrtonosnijih oruđa na prvoj crti bojišnice: borbeni hodač koji sadrži još uvijek živo tijelo teško ranjenog Sivog viteza, koji je podnio najveću žrtvu kako bi se nastavio boriti u ime Cara.

Igrači mogu nadograditi oružje Venerable Dreadnoughta kao što bi to učinili s bilo kojim drugim Sivim vitezom u igri: ispariti pošast haosa s Multi-Meltom ili prorezati demonski plijen s Nemesis Doomglaive, između ostalih primamljivih taktičkih opcija.

Osim toga, nova Nurgle pojačanja dodana su osnovnoj igri kao dio besplatnog ažuriranja: Meltagun i Krak Grenades varijanta Plague Marine, Fleshmower varijanta Foetid Bloat-Drone i Noxious Blightbringer.

Warhammer 40,000®: Chaos Gate – Daemonhunters – Duty Eternal sada je dostupan na Steamu i Epic Games Storeu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 14,99 USD/12,99 £/14,99 €. Igračima će biti potrebna kopija osnovne igre Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters za pristup ovom DLC-u.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *