DontnoD planira do 2025. godina objaviiti čak 8 igara

redakcija
2 minute vrijeme čitanja

Francuski developer DON’T NOD je tokom proteklih nekoliko godina okupio posvećene sljedbenike zahvaljujući izuzetnim ponudama emocionalnih iskustava zasnovanih na izboru zasnovanih na naraciji, kao što su Life is Strange i Vampyr.

Studio je ostao tih poslednjih nekoliko godina; međutim, sada izgleda da su spremni da izdaju gomilu igara u narednom perioud – tačnije 8 naslova.

U saopštenju za javnost, dio studijskog odjeljka vezanog za razvoj, Dontnod je otkrio:

„U drugoj polovini 2022. godine, Dontnod će nastaviti da razvija svoju bogatu liniju od osam originalnih kreacija, uključujući pet samoizdatih igara, jedna koprodukcija sa FOCUS Entertainment i dvije sa spoljnim studijima Tolima i Tiny Bull, koje će objaviti Dontnod. Sve ove igre su planirane za izdavanje između 2023. i 2025.

Najnoviji podaci govore da DON’T NOD trenutno zapošljava preko 300 ljudi, dajući svakom projektu dosta radne snage.

Što se tiče ovih projekata, malo se zna. Dontnod više ne radi na serijalu Life is Strange, a ta čast sada ide na Deck Nine. Sa Life is Strange po strani, Ovaj francuski studio je radio na brojnim franšizama, naime Remember me, Vampyr, Tell me Why i Twin Mirror. Biće zanimljivo videti šta će na kraju postati svih 6 njihovih internih projekata.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *