Capcom je najavio Dragon’s Dogma 2!

Milan Radosavljević
2 minute vrijeme čitanja

Era Xbox 360 i PS3 konzola je bila jedna od najboljih generacija ikada, najviše zbog naslova, kreativnosti kao i predstavljanju novih sub-žanrova u tom periodu. Dragon’s Dogma je definitivno bila jedna od potcenjenijih igara iz te ere. Dok su fanovi svih ovih godina priželjkivali nastavak, dobijali su samo re-release za Xbox One i PS4, a sinoć na PlayStationovom State of Play predstavljanju igara, Capcom je napokon najavio dugo očekivani nastavak – Dragon’s Dogma 2.

Bez bespomučnog praćenja trendova, Dragon’s Dogma će biti story-driven akcioni RPG, kao kec i Dark Arisen. U dvojci, sve vaše akcije, izbori kao i bitke će uticati na priču koja će se kontinuirirano razvijati oko vas, kao i svet u kome se nalazite. Pored toga, moći ćete da razvijate vašeg lika u stilu mehanike koja vama odgovara, nebitno da li to bila bitka sa magijama, lukom i strelom ili up close and personal sa mačevima i ostalim sečivima. Igru će pokretati Capcomov već legendarni RE Engine, korićen u skoro svim njihovim naslovima, tako da je zagarantovan prelep izgled ovog zanimljivog sveta zmajeva.

Dragon’s Dogma 2 će se pojaviti u prodaji u toku sledeće godine, a nama ne ostaje ništa nego da se nadamo da će to biti pre na početku nego pred kraj 2024.

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *