Call of Duty MW2 Sezona 2 detalji i novine

Milan Radosavljević
8 minute vrijeme čitanja

Call of Duty: Modern Warfare 2 stiže 2. sezone 15. februara i vidimo povratak Resurgence Mode-a sa novom mapom Warzone, novom DMZ mapom i brisanjem, novim rangiranim režimom u multiplaieru, lansiranjem Gun Game-a i još mnogo toga. Tu je novi Operator Ronin koji se spušta na bojno polje i potpuno novi borbeni prolaz sa novim nagradama za prikupljanje. Evo svega što dolazi u Modern Warfare 2 Season 2 za Warzone i Multiplaier.

Nova mapa za Warzone 2: Ashika Island

Ostrvo Ašika je manja mapa japanske tematike koja se nalazi u azijsko-pacifičkom regionu. Istraživanje je pokazalo da je Ašika korišćen kao skrovište za Ultranacionalističku Konni grupu koja se fokusirala na transport hemijskog i biološkog oružja. Iako je ovo manja mapa, Ashika ima vodene puteve za prelazak i planine/visoke tačke sa kojih može iskočiti i ponovo rasporediti.

Return of Resurgence

Ostrvo Ašika je takođe nova mapa za Resurgence, režim igre koji se vraća iz originalne Warzone. Ovo će sadržati solo, duo, trio i četvorke, sa sopstvenim ažuriranjem plejliste tokom 2. sezone. Podsećamo, Resurgence omogućava višestruko ponovno pojavljivanje sve dok je jedan od vaših saigrača još živ.

Ponovno pojavljivanje se dešava nakon što prođe određeno vreme, koje možete skratiti radeći određene izazove kao što je ubijanje neprijatelja. Kako se krug zatvara, odbrojavanje za ponovno pojavljivanje postaje sve duže i još uvek imate pristup stanicama za kupovinu ako postanete previše nestrpljivi.

U ovom režimu postoji nova funkcija pod nazivom Restore Honor gde će svaki igrač baciti pseću oznaku kada je eliminisan, koju može pokupiti njegov saigrač ili neprijatelj, što će dati malu novčanu nagradu i jedan UAV ping koji označava neprijatelje i kutije sa zalihama.

1v1 Gulag

Gulag se vraća u svoj sukob 1 na 1 sa 2. sezonom i više neće predstavljati Jailer-a kao tajbrejkera, već će vratiti svoju zastavu Dominacije. Mapa Gulaga će i dalje biti mapa za sezonu 1, ali malo izmenjena da podržava 1v1 i konačno dobijamo nove grupe oružja umesto da stalno dobijamo mali pištolj svaki put.

Grupa oružja uključuje jurišne puške, automatske puške i lake mitraljeze. Puške su potpuno uklonjene iz Gulaga i imaćete samo pištolj kao svoje sekundarno oružje. Gulag mapa takođe ima gotovinu koja leži unaokolo tako da možete trčati okolo i zgrabiti nešto pre borbe, a ako pobedite u meču, isplata u gotovini će biti mnogo veća tako da možete da se ponovo rasporedite sa većim šansama za preživljavanje.

Nema više backpackova

U sezoni 2 igrači više neće morati da ulaze u menije da bi pokupili predmete, a plen će sada ispuštati sve iz kontejnera kao što je to kako stvari prskaju iz kutija sa zalihama. Sistem rančeva će takođe biti izmenjen tako da vam više nisu potrebni srednji ili veliki ranci i svaki igrač će imati isti ranac tokom meča koji ima smanjene kazne za slaganje predmeta za lečenje, opreme i nizova ubistava. Plen igrača, kada se eliminiše, sada će se prosuti umesto da bude ograničen na ispušteni ranac.

Cheaper Loadouts

Da bismo nagradili igrače lakšim pristupom Loadout-ima, cena primarnog oružja koje možete kupiti u stanicama za kupovinu je smanjena, a troškovi markera za ispuštanje tereta su takođe smanjeni kako bi odredi mogli brže da dobiju punu opremu. Dodan je dodatni drugi javni događaj Loadout Drop, tako da će se padovi sada dešavati u prvom i petom krugu svakog meča.

Nema više krađe kevlara

Svi će se pojaviti sa prslucima od 3 ploče umesto da moraju da pljačkaju prsluke različitih nivoa u svakoj utakmici.

DMZ ažuriranja

Sa svim novim misijama koje dolaze sa 2. sezonom, igrači DMZ-a će dobiti potpuno osveženje svojih misija što uključuje i čisto brisanje. Ovo brisanje uključuje resetovanje krijumčarenja i ključeva, ali čuva vaše osigurane slote za oružje i bilo koji drugi trajni sadržaj zarađen u 1. sezoni. DMZ će sadržati i Al Mazrah i Ashika Island kao svoje mape da bi vaše misije bile dovršene, ali će Al Mazrah promeniti nekoliko tačaka interesovanja (POI) za novo istraživanje. Možete izabrati bilo koju mapu koju želite, uključujući zgradu 21, u bilo kom trenutku kada pokrećete DMZ.

Novi modovi u multiplayeru

Ranked Plai je najtopliji režim igre u sezoni 2 gde konačno možete da testirate svoje veštine. Treiarch i Call of Duty League zajedno grade ovaj režim koji koristi pravila, ograničenja, mape i režime odobrene od strane CDL-a sa ekskluzivnim nagradama zasnovanim na rangiranju koje vam omogućavaju da pokažete svoje veštine. Ovo je intiman 4v4 režim za više igrača i morate imati najmanje 16. nivo da biste pristupili rangiranom.

Režimi na rangiranoj listi pesama uključuju Hardpoint, Search & Destroi i Control. Rangovi počinju od bronze, srebra, zlata, platine, dijamanta, grimiza, šarenice, Top 250 (gde će vaše ime biti prikazano na posebnoj tabeli). Ako završite sezonu u zlatnom rangu ili više, dobićete poseban set nagrada. Rangovi se neće resetovati svake sezone i svi će početi u bronzanom rangu bez ikakvih utakmica za plasman, tako da igrači mogu odmah da počnu da rade na poboljšanju svojih ocena veština (SR).

I ne brinite, ako igrač prekine vezu ili odustane tokom meča, svi članovi tima van partije tog igrača neće izgubiti SR. Ali još uvek možete da zaradite SR ako pobedite u tom meču dok ste u stenografiji. Ali ako izgubite taj meč, nećete izgubiti nijedan SR. Takođe, ako na kraju izgubite SR, ne možete odmah da se derankirate i imaćete zaštitu od degradacije za prve tri utakmice u novoj rang diviziji.

Hajde da pogledamo druge režime igre koji se vraćaju ove sezone, a koji nisu u rangiranoj igri. Grid iz Modern Warfare 3 se vratio kao modifikovano Kill Confirmed gde morate da složite oznake neprijateljskih pasa i složite ih na jednu od dve lokacije na mapi.

Gun Game i Hardcore se takođe vraćaju kao klasični favoriti. Još jedan režim igre iz Modern Warfare 3 Infected se vratio gde je jedan igrač nasumično izabran kao „inficiran“ koji mora da proširi tu oznaku na druge. Svaki eliminisani preživeli pridružiće se zaraženom timu dok niko drugi ne ostane ili dok ne istekne petominutni tajmer.

Nove mape

Nove mape iz Al Mazrah uključuju Dome i Muzej Valderas za osnovne modove igre, Zaia opservatoriju i Al Malik International za režime borbene igre.

Novi Raid

Kasnije u toku 2. sezone biće prikazan još jedan Raid nakon priče nakon što su se Price, Farah i Gaz borili kroz Atomgrad. Ovo će nastaviti tamo gde je Atomgrad stao i nastaviti priču za Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 ima mnogo sadržaja sa padom sezone 2 i 15. februar je, tako da ne zaboravite da ažurirate svoju igru ako želite da igrate sada.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *