Bandai Namco objavio novi video za Pac-Man World Re-Pac u kojem uspoređuje grafiku sa originalom

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

Jedna od igara na koju biste trebali obratiti pažnju ovog mjeseca je Pac-Man World Re-PAC – koja označava povratak 3D PlayStation platformera iz 1999. godine.

Da, Pac se vratio s poboljšanim korisničkim interfaceom, fino podešenom mehanikom i ažuriranim vizualnim elementima. Ako se pitate kakva je nova igra u usporedbi s originalnim izdanjem, Bandai Namco je sada objavio usporedni video koji prikazuje grafiku u Području 1 i 2 OG igre u odnosu na novu.

Ovo nadolazeće izdanje stiže 26. kaugusta i uključuje Pac-Mana koji spašava svoju obitelj sa zastrašujućeg Otoka duhova na raznim razinama. Postoji čak i fizičko posebno izdanje koje uključuje figuricu i dodatni DLC u igri.

Hoćete li igrati ovu klasičnu igru kada stigne kasnije ovog mjeseca? Pišite nam u komentarima!

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *