Assassin’s Creed dolazi u Fortnite

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

Da li ćete igrati kao Eivor ili Ezio?

Nastavljajući svoju potragu da postane svojevrsno digitalno skladište Funko-Pop-a, Epic je najavio da dva nova odijela sa temom Assassin’s Creeda dolaze u Fortnite.

Da, od sutra će igrači moći lutati Epicovom battle-royaleom kao dva najbolja lika iz Ubisoftove franšize – Ezio Auditore da Firenze iz Assassin’s Creeda II ili Eivor Varinsdottir iz Assassin’s Creed Valhalla. Oba skina imaju varijantu sa kapuljačom i bez kapuljača, koje se mogu promijeniti u Fortniteovom ormariću, dok svaki dolazi sa nekim zabavnim dodacima vezanim za Assassin’s Creed.

Odjeća Eivora uključuje Eziov hidden blade, koji je ekskluzivan za Ezia, a može se opremiti izvođenjem ugrađenog Assassin’s Strike emote. U međuvremenu, Eivor’s Outfits dolazi u paketu sa Eivorovim Shiled Back Blingom i parom dvostrukih ručnih sjekira poznatih kao Gavranov klanski pijuk. Oba dolaze u paketu s Eivorovom Viking War Cry emocijom.

Oba skina će biti dostupna od sutra u 20:00 po istočnom vremenu ili u 1:00 BST. Što nije sasvim neprikladno vrijeme za izbacivanje skinova za Assassin’s Creed, iako su nas zaista trebali neočekivano baciti u 4 ujutro.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *