Arnold Schwarzenegger i Milla Jovovich dolaze na ekrane prvi put u World of Tanks

Adi Zeljković
5 minute vrijeme čitanja

Po prvi put u historiji, Arnold Schwarzenegger i Milla Jovovich će se udružiti na ekranu! Ovog decembra, holivudske poznate ličnosti će voditi igrače u Prazničnim operacijama, širom franšize World of Tanks na PC, mobilnim uređajima i konzolama. Sezona praznika će se sigurno zagrijati u World of Tanks na PC, World of Tanks Blitz i World of Tanks Modern Armor!

U cinematic traileru Prazničnih operacija, Arnie i Milla bave se najvažnijom misijom do sada – da sačuvaju praznike za Artura i njegovog sina Mikey. Pridruži im se u magičnom vozu Holiday Express koji će ih odvesti u srce Prazničnog sela, u World of Tanks.

“Igrala sam heroja u filmovima zasnovanim na video igricama, ali ovo je prvi put da sam ja lično u pravoj igri i spremna sam za akciju!“, Milla Jovovich, ambasadorka Prazničnih operacija / Zvijezda akcije. „Još jedno prvo iskustvo za mene je to što glumim sa legendarnim Arnold Schwarzenegger. Sa njim pored mene, vodićemo igrače do čarobnog Prazničnog sela i dijelićemo specijalne poklone igračima u World of Tanks.”

Prošle godine sam imao nevjerovatno iskustvo sa World of Tanks i kada su me zamolili da se vratim, odmah sam odgovorio “Vratiću se”. Znao sam da će ovogodišnji događaj zaista biti poseban i bio sam u pravu. Čast mi je da glumim zajedno sa nevjerovatnom Milla Jovovich, po prvi put radimo zajedno. Nagrade i izazovi za Praznične operacije su ovoga puta još bolji, a ja mogu da kombinujem dvije moje omiljene stvari; praznike i tenkove!“, dodao je Arnold Schwarzenegger, ambasador Prazničnih operacija / Zvijezda akcije / vlasnik tenkova.

Tenkisti će se prvo susresti sa blokbaster dvojcem u garaži, gdje će im dodijeliti izazove i zadatke. Kada igrači ispune ove zadatke, dobiće Arnie i Milla artikle za prilagođavanje kao što su skinovi tenkova, tematski amblemi, natpisi, dekali i komandanti. Milla i Arnold glasovi će biti predstavljeni u World of Tanks na PC i konzoli.

Christopher Chung, direktor franšize za World of Tanks, rekao je da je čast što Arnold i Milla krase ekrane zajedno po prvi put u historiji, baš u World of Tanks.

“Kao i mnogi od naših miliona igrača širom svijeta, i ja sam gledao filmove sa Arnie i Milla odvojeno tokom decenija. Zaista je ostvarenje sna sarađivati sa obje globalne zvijezde na našoj prvoj proslavi praznika širom franšize. Biće zaista nešto posebno za naše igrače na kojoj god platformi uživali u World of Tanks“, rekao je Christopher.

Praznični događaj počinje 1. decembra i traje do 9. januara 2023. Svaka verzija igre ima svoj skup datuma i prazničnih ponuda, prilagođenih za igru te platforme.

World of Tanks PC

1. decembar – 9. januar 2023

Tenkisti će se suočiti sa nizom misija i zadataka kako bi dobili ekskluzivna prilagođavanja Arnie i Milla i priliku da obje akcione zvijezde Prazničnih operacija budu komandanti tenkova! Praznične operacije 2023 će imati specijalnu valutu događaja zvanu Resursi. A sve praznične aktivnosti zasnivaće se na prikupljanju i ulaganju u ove resurse.

World of Tanks Modern Armor

13. decembar – 2. januar 2023

Igrači se mogu pridružiti “Timu Arnold” ili “Timu Milla” u predstojećoj sezoni i učestvovati u događaju Praznična operacija i lovu. Oni mogu da zarade nagrade radeći ka cilju svog tima; zarađivati poene da bi preuzeli prilagođavanja i sadržaj Prazničnih operacija.

World of Tanks Blitz

17. decembar – 27. decembra 2022

U World of Tanks Blitz, ceo kalendar Prazničnih operacija je dostupan. Uloguj se u igru da preuzmeš poklon: Arnold i Milla avatare i bonuse u igri. Pobedi u bitkama da zaradiš nagrade sa temom Arnold i Milla, kao što su kamuflaže, kolekcionarski predmeti i najbolje od svega – profil Arnolda.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *