Netflix pravi Tekken anime, stigao je prvi trailer

redakcija
1 minute vrijeme čitanja

Serijal će pratiti Jin Kazamu na putu osvete koji će ga dovesti do King of Iron Fist turnira.

Netflix je objavio još jedan naslov koji će spremiti u svoju rasteću biblioteku filmova i serija. Planiraju izdati Tekken: Bloodline anime kasnije ove godine i otkrili su serijal sa teaser trailerom. Još nismo dobili točan broj epizoda niti njihovu duljinu no sažetak navodi kako će se fokusirati na Jin Kazamu koji se pridružio serijalu igara u Tekken 3.

Za razliku od nekih drugih game serijala iz kasnih ’90tih, Tekken do sada nije imao nikakav pokušaj prenošenja priče sa videoigre na TV ekrane. Onih par pokušaja su famozno propali i dobili smo jako loš akcijski film koji je poznat po tome da je jedan od 43 filmova koji imaju 0% rating na Rotten Tomatoes od strane kritika. U jednom trenutku, producent/direktor Tekken serijala, Katsuhiro Harada tweetao je svoj mišljenje o filmu: “Nismo mogli nadgledati produkciju; sve u svemu to je bio jedan jako okrutan ugovor. Uopće nismo zainteresirani u taj film.”

Nadajmo se da će Netflix napraviti jedan jako dobar anime, pogotovo nakon što su imali uspijeh sa Arcane i DotA animiranim serijama.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *