Kombinacija bez mane – Galaxy Watch5 i Galaxy Buds2 Pro

redakcija
6 minute vrijeme čitanja

Znamo da tehnologija danas prati sve naše potrebe i da svaki novi uređaj koji se pojavi na tržištu ima neko novo unapređenje i da nam još više može pomoći i olakšati u svakodnevnim, kako poslovnim, tako i privatnim obavezama. Tako je i sa Galaxy Watch5 satovima i Buds2 Pro slušalicama.

Od kada su predstavljeni, ovi uređaji osvojili su srca ogromnog broja ljudi na cijelom svijetu. Isti je slučaj i sa građanima Bosne i Hercegovine koji su se već uveliko navikli na ovaj pametni sat i slušalice uz koje je njihov svakodnevni život dosta lakši, ali i zanimljiviji s obzirom na to da prate navike korisnika i odgovaraju na sve njihove potrebe.

Posvećen zdravlju

Galaxy Watch5 već se izdvojio kao najizdržljiviji i najkompletniji Samsung sat do sada, a idealan je za entuzijaste koji mnogo vremena provode na otvorenom, bilo da su u šetnji, na planinarenju ili da voze biciklo. Ovaj sat izrađen je od vrhunskih materijala, među kojima je i poboljšani safirni kristal, što ga čini otpornim na habanje.

Galaxy Watch5 ima sportski kaiš elegantnog dizajna koji je osmišljen tako da izdržljivost nikada ne dođe u pitanje. Sa ovim satovima ne morate brinuti ni o tome da li će njegova baterija izdržati ukoliko ga neko vrijeme ne napunite jer je ona najveća od svih Galaxy satova, čak 60 posto veća od prethodne generacije. Sat ima i GPX i opciju Route Workout na aplikaciji Samsung Health.

Ono što je za ovaj model izuzetno značajno u današnje vrijeme kada je veliki broj mladih istinski posvećen zdravlju i održavanju kondicije, jeste da Galaxy Watch5 serija precizno prati parametre zdravlja korisnika, a moćni BioActive senzor radi u kombinaciji sa drugim senzorima, među kojima je i onaj temperaturni. Galaxy Watch5 nudi sveobuhvatno iskustvo koje nadilazi fitness aktivnosti i uključuje procese nakon vježbanja, odmora i oporavka. Dok pruža presjek zdravstvenog stanja korisnika, prati i otkucaje srca nakon intenzivnog vježanja, ali i daje preporuke o potrošnji vode na temelju znojenja te prati kvalitet sna, hrkanje i nivo kisika u krvi.

Kada je vrijeme za odmor, Galaxy Watch5 korisnicima daje podatke o oporavku, uključujući otkucaje srca nakon intenzivnog vežbanja  i prilagođene preporuke o potrošnji vode na temelju gubitka znojenjem. Dobar noćni odmor važan je za dobrobit i zato Samsung pomaže korisnicima da imaju bolji san. Proučite obrasce spavanja putem Sleep Scores koji prate faze spavanja, zajedno sa otkrivanjem hrkanja i nivoom kisika u krvi.

Postignite poboljšane navike spavanja sa naprednim Sleep Coachingom  koji daje prilagođeni mjesečni vođeni program. Putem SmartThings integracije, Galaxy Watch5 automatski postavlja povezana svjetla, AC jedinice i TV na unaprijed određene postavke koje čine idealno okruženje za spavanje. Korisnici mogu spavati sigurno i zdravo znajući da poboljšana detekcija pada osigurava da će hitni kontakt biti obaviješten ako se dogodi spoticanje ili pad s kreveta.

Prebacite razgovor na Buds2 Pro slušalice

Kako bi vaša svakodnevnica bila još lakša i jednostavnija Samsung je napravio Galaxy Buds2 Pro slušalice koje se savršeno kombinuju sa Watch5 satovima. Uz Galaxy Buds2 Pro možete obavljati razgovore bez ometanja, ali i održavati online sastanke na kojima morate biti savršeno koncentrisani, bez straha da će vas vanjska buka ometati.

Čak i u situacijama da vam treba hitno da se javite na telefonski poziv dok uživate u igrici ili gledate film na vašem tabletu, Buds2 Pro mogu neprimjetno da se prebace na audio vezu vašeg telefona samo jednim dodirom.

Buds2 Pro slušalice imaju Auto Switch čime se omogućava jednostavna tranzicija sa vaše omiljene TV emisije na telefonski poziv. U slučaju da zagubite slušalice na putu do posla, SmartThings Find će vam pomoći da njihovo lociranje postane lakše i brže, bez obzira na to da li su spakovane u kutijicu ili van nje.

Uživajte u muzici uz superiorni Hi-Fi 24bit Audio, koji nudi izuzetno dinamičan raspon da biste se osjećali povezanim sa sadržajem koji slušate sa kristalno čistom rezolucijom. Sa novim Samsung seamless codec (SSC Hifi) kvalitetna muzika se sluša bez kašnjenja, a nove koaksijalne dvosmjerne slušalice čine da zvuk bude jasniji neko ikad.

Kompaktni, ergonomični dizajn je 15 posto manji, sa čvrstim prijanjanjem koje je napravljeno da bi se izbjeglo okretanje, što ga čini savršenim saputnikom za fizičku aktivnost. Primajte pozive u pokretu uz moćni ANC da biste eliminisali buku. Nove Galaxy Buds2 Pro slušalice omogućavaju korisnicima da pobjegnu u sopstveni svijet i istovremeno ostanu povezani sa svakodnevnicom.

Više informacija o Galaxy Watch5 pronađite na linku, a za informacije o Galaxy Buds2 posjetite link.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *