Hideo Kojima će sarađivati sa NASA-om na novom projektu

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

Kada čujete ime Hideo Kojima vjerovatno prvo što pomislite je da se radi o najavi neke nove igre, ali onda se sjetite da je to Kojima i da se zasigurno radi o nekoj trol vijesti ili…

Hideo Kojima nije čovjek za svemiira, ali sarađuje sa NASA-om. Naime, Hideo Kojima će zajedno sa Anicorn kompanijom i NASA-om raditi na novoj liniji satova pod nazivom Space Ludens, nazvanoj po maskoti Kojima Productionsa, Ludensu.

Sat ima sličan dizajn kao i sam Ludens sa kombinacijom sivo-zlatne boje i metalnim dijelovima i urezima. Samo 600 takvih satova će biti napravljeno. Cijena sata za sada nije poznata, ali narudžbe će počinju 27. septembra.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *