Dwayne Johnson želi biti sljedeći James Bond

redakcija
2 minute vrijeme čitanja

Kako se Daniel Craig umirovio od pozicije britanskog najpopularnijeg tajnog agenta, Dwayne Johnson je odlučio pokušati preuzeti sljedeću iteraciju agenta 007.

Daniel Craig se umirovio od uloge James Bonda te se potencijalno iznenađujuće ime pojavilo među kandidatima za nasljednika. Dwayne Johnson kaže kako bi upravo on volio postati novi agent 007.

U novom intervjuu sa Esquire, Johnson je otkrio interes za preuzimanje ikonske uloge. Johnsonov djed Peter Maivia je glumio negativca u You Only Live Twice filmu gdje je James Bond bio Sean Connery. “Istina, moj djed je bio negativac u Connery-evom You Only Live Twice filmu. Jako cool,” rekao je Johnson. “Želio bih pratiti njegovim stopama i postati sljedeći Bond. Ne želim biti zlikovac. Želim biti James Bond.” Iako možda nije prvi odabir fanova za ulogu, važno je napomenuti kako Johnson ima iskustva sa hrvanjem u WWE, kao i njegove uloge u raznim akcijskim/avanturističkim filmovima poput Red Notice, Jungle Cruise i nadolazećim Black Adams.

Ukoliko bude spreman za ovaj pothvat, biti će teško ispuniti očekivanja kakva je ostavio njegov prethodnik. Craigovi Bond filmovi bili su jedni od najuspješnijih u cijeloj franšizi. Za sada će fanovi moći samo spekulirati i podsjetiti se kakav Bond treba biti dok se ne odluči tko će biti Craigov nasljednik.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *