Doživite nova iskustva uz telefone iz Galaxy A serije

Adi Zeljković
4 minute vrijeme čitanja

Vrijeme vam je da promijenite telefon, ali još uvijek niste sigurni koji bi bio najbolji izbor za vas. S obzirom na to da je kraj godine uvijek vrijeme kada i troškovi rastu željeli biste kupiti telefon koji specifikacijama odgovara svim vašim potrebama, ali i da je cjenovno prihvatljiv vašem džepu.

Inteligentni algoritam

Telefoni iz Samsung Galaxy A serije najbolji su izbor za vas u svakom pogledu, a za telefone A53 i A33 kažu da su jedni od najboljih u svom segmentu. Pokreće ih 5nm osmojezgreni procesor, zajedno sa AI kamerom koja je prepoznatljiva za Galaxy, ekspanzivnim i glatkim ekranom i trajanjem baterije od dva dana.

Galaxy A serija ima 5G povezivanje, sigurnost na nivou odbrane, ekološki osviješten, moderan i tanak dizajn i napredna povezana iskustva. Osim toga, oba uređaja podržavaju kontinuirane One UI i Android OS nadogradnje i sigurnosna ažuriranja kako bi se osiguralo da je korisničko iskustvo na mobilnom uređaju uvijek odlično.

Sistem sa četiri kamere Galaxy A53 5G sadrži OIS kameru od 64 MP sa VDIS tehnologijom koja svaki put pravi oštre i stabilne snimke. U međuvremenu, prednja kamera visoke rezolucije od 32 MP pruža odlične selfije i jasna iskustva video poziva. Inovativna kamera sa AI, koja je pokrenuta potpuno novim 5nm procesorom, čini da svaka slika izgleda fantastično – čak i pri slabom osvjetljenju. Poboljšani noćni režim automatski sintetizuje do 12 slika odjednom, tako da noćne fotografije izgledaju svjetlije, a kada snimate video u okruženjima sa slabim osvjetljenjem, brzina kadrova serije Galaxy A se automatski prilagođava za kreiranje svijetlih, jasnih videozapisa.

Inteligentni algoritam nove Galaxy A serije osigurava da ekran prikazuje živopisne detalje, čak i napolju, tako da nećete imati problema sa jasnoćom slike. Ekspanzivni 6,5-inčni Super AMOLED ekran Galaxy A53 5G nudi brzinu osvježavanja od 120 Hz za impresivno iskustvo, dok Galaxy A33 5G ima 6,4-inčni Super AMOLED ekran sa brzinom osvježavanja od 90 Hz. Osim toga, ova Galaxy A serija opremljena je i baterijom od dva dana i super brzim punjenjem od 25 W, tako da gledanje, streaming i druge aktivnosti mogu trajati još duže.

Tanki okvir uređaja Galaxy A serije stvara gladak, elegantan izgled, a dizajn Ambient Edge neprimjetno spaja kameru s tijelom telefona. Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G imaju čvrsto Corning Gorilla Glass i IP67 otpornost na vodu i prašinu, pružajući povećanu izdržljivost i bezbrižnost.

Osim materijala, produžena je i dugovječnost nove A serije. Oba uređaja garantuju do četiri generacije One UI i Android OS nadogradnje i do pet godina sigurnosnih ažuriranja. Ove funkcije omogućavaju korisnicima pristup najnovijem softveru i sigurnosti kako bi se maksimizirao životni ciklus pametnog telefona.

Zaštićeni podaci

A serija osigurava da podaci i informacije ostanu zaštićeni, osigurani odbrambenim Samsung Knox-om. Kada pohranjujete privatne fotografije, bilješke i aplikacije, Secure Folder nudi korisnicima šifrirani, digitalni sef, tako da samo oni mogu pristupiti njegovom sadržaju. Koristeći Private Share korisnici mogu tačno kontrolisati ko ima pristup fajlovima i koliko dugo.

Galaxy A53 5G i A33 5G neprimjetno rade s drugim Galaxy uređajima za potpuno, povezano iskustvo Galaxy ekosistema. Audio opcije su proširene povezivanjem Galaxy Buds serije sa nizom uređaja, uključujući Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G.

Zbog svega navedenog telefoni Galaxy A53 i A33 idealni su za sve koji razmišljaju o kupovini novog mobitela. Još jedan od razloga za kupovinu nekog od ova dva uređaja je i promocija dvomjesečnog besplatnog probnog perioda usluge YouTube Premium. Ovu uslugu dobijaju svi koji u periodu do 1. marta 2023. godine kupe i aktiviraju Galaxy A33 ili A53 5G.

Više informacija o ovoj promociji saznajte na linku.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *