Cooler Master predstavlja svoju tehnologiju ATX kućišta – TD500 MAX

Miloš Resković
3 minute vrijeme čitanja

Cooler Master predstavlja novo ATX kućište – TD500 MAX. Najnoviji dodatak MAKS seriji sa unapred instaliranim AIO hladnjakom pruža vrhunsko hlađenje i cilj mu je da oživi strast korisnika za pravljenje računara, dok istovremeno smanjuje izazove sa kojima se suočavamo sastavljanjem vrhunskih računara.

Sistem za vrhunske procesore! - Ajndhoven, Holandija – 27. mart 2024. – Cooler Master, vodeći dobavljač PC komponenti, perifernih uređaja za igre i tehnoloških životnih rešenja, juče je najavio TD500 MAKS, prvo ATX kućište u MAX seriji. Napravljen da zadovolji zahteve entuzijasta, TD500 MAX neprimetno integriše izuzetne toplotne performanse sa karakteristikama prilagođenim korisniku, postavljajući se kao vrhunski izbor u svojoj kategoriji.

TD500 MAX se ističe po svom sveobuhvatnom rešenju za hlađenje, sa Atoms AIO hladnjakom od 360x38mm. Ovaj napredni sistem hlađenja obezbeđuje optimalne performanse čak i pod zahtevnim uslovima.

Takođe, kućište je opremljeno ekskluzivnim konektorima za kablove, što pojednostavljuje proces izgradnje i omogućava korisnicima da postignu maksimalne performanse uz minimalan napor.

Ključne karakteristike i prednosti TD500 MAX uključuju:

  • Prilagođeni AIO hladnjak: Cooler Master 360x38mm Atmos radijator sa tri Mobius 120P ventilatora može da zadrži čak i najnovije CPU-ove da se ohlade.
  • Rešenje za napajanje po meri: Cooler Master GXII 850V ATX 3.0 PSU dolazi unapred instaliran i spreman za visoke performanse pri maksimalnoj snazi, sa 2-stepenim kablovskim konektorima i unapred usmerenim kablovima do matične ploče i grafičke kartice.
  • Inovativno skladištenje šrafovima: Poklopac napajanja uključuje praktičan, skriven prostor za skladištenje dodatnih šrafova.
  • Spreman za ATX 3.0: Kompatibilan sa najnovijim grafičkim karticama i najvišim vrhovima performansi modernog računara.
  • Patentirani dvostepeni konektor za napajanje: Da bismo dodatno smanjili muku pri instalaciji i upravljanju kablovima, uključili smo naš patentirani, dvostepeni konektor za napajanje dizajniran u kompaniji.
  • Ekskluzivna boja: TD500 dolazi u MAX ekskluzivnoj sivoj boji, predstavljajući estetiku jednako smelu kao i njegove specifikacije.

Očekuje se da će TD500 MAX biti dostupan preko Cooler Master-ove mreže prodavaca u Evropi krajem aprila 2024.
Cena i dostupnost mogu da variraju u zavisnosti od regiona → MSRP 459€

Svojom neuporedivom mešavinom funkcionalnosti i dizajna, TD500 MAX obećava da će redefinisati korisničko iskustvo prilagođavanja računara i podešavanja igara. Za više detalja od Cooler Master-ovom TD500 MAX kućištu možete posetiti oficijalnu stranicu proizvoda: TD500 MAX | Cooler Master

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *