AI piše nova pravila igre: Samsung Galaxy S24 Ultra za gaming iskustvo iz snova

Adi Zeljković
3 minute vrijeme čitanja

Dobrodošli u novu eru mobilnog gaminga, gdje Samsung Galaxy S24 Ultra postavlja nove standarde sa vještačkom inteligencijom kao svojim glavnim adutom. Ovaj uređaj, dizajniran da zadovolji i najzahtjevnije korisnike, omogućava iznimno realistično iskustvo igranja zahvaljujući vrhunskim tehnološkim inovacijama.  

Vještačka inteligencija je korištena za poboljšanje svakog aspekta uređaja, te uz saradnju s vodećim partnerima za gaming, Galaxy S24 Ultra donosi potpuno uživanje u optimiziranim mobilnim igrama po vašim željama. Sve je živopisno i zadivljujuće na najsvjetlijem Galaxy ekranu ikada, a uz tanji i ravnomjerniji okvir, lako uronite u bilo koje iskustvo igranja. Corning® Gorilla® Armor smanjuje refleksije i poboljšava vizuelnu jasnoću, čak i na direktnoj sunčevoj svjetlosti, dok unaprijeđeni Vision Booster pojačava kontrast i boje, osiguravajući kristalno čist prikaz.

Nove opcije za još bolje gaming iskustvo

Snaga koju trebate za svaku igru koju želite se krije u bržoj obradi. povećava performanse NPU-a za 41%, GPU-a za 30%, i CPU-a za 20% u usporedbi s prethodnikom, dok proširena parna komora efikasno regulira toplinu, sprječavajući pregrijavanje. Baterija velikog kapaciteta omogućava do 30 sati igranja, osiguravajući da vaše avanture traju cijeli dan.

Opcija Chat Assist pomaže da odaberete pravi ton poruka za svoje saigrače i omogućava da komunikacija zvuči baš kako je zamišljena. Od “Kako da ovo kažem?” do “To sam htio/la!” u sekundi! Ako vas nešto zaintrigira u pozadini videa vašeg omiljenog gaming YouTube kanala ili influensera, koristite opciju Circle to Search, kreiranu u saradnji sa svjetskim liderom pretraživanja – Googleom, da biste vidjeli Galaxy AI prikupljene rezultate s cijele mreže – na jednom mjestu.

Galaxy S24 Ultra je zaštićen Samsung Knox sistemom, višeslojnom sigurnosnom platformom koja čuva ključne informacije, štiti vas i otkriva prijetnje u stvarnom vremenu. Vi birate koliko svojih podataka otkrivate putem podešavanja ili onemogućavanja funkcije online obrade podataka za AI. Podaci se mogu dešifrovati samo na vašim pouzdanim uređajima, što znači da ih niko ne može vidjeti osim vas, čak i ako je server ugrožen ili su detalji o nalogu ukradeni. Samsung Cloud na Galaxy S24 Ultra vam omogućava i da se povežete s drugim uređajima, dok ostajete sinhronizovani i sigurni.

Čudo od dizajna

Na putu prema održivosti, ova Galaxy S serija izrađena je od recikliranog čelika i termoplastičnog poliuretana (TPU). Od hardvera sa okvirom od titanija do softvera sa AI, Galaxy S24 Ultra pruža unaprijeđen korisnički doživljaj. Bezbrižno kroz virtuelni svijet sa Corning® Gorilla® Armor koji čini vaš uređaj otpornim na ogrebotine, vodu i prašinu. 

Samsung postavlja nove standarde kvalitete tržišta, a svaki Galaxy S24 dolazi u pakovanju od 100% recikliranog papirnog materijala. Sve dodatne informacije možete pronaći na linku.

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *