by Adi Zeljković in
VIJESTI Xbox

Zvanično je potvrđeno da će se Xbox naći na Gamescom-u 2021, a kompanija želi da nas još više natjera da iščekujemo igre koje su već najavili, i pruži nam detalje o naslovima o kojima ne znamo dovoljno ili skoro ništa.

Gamescom priprema poćinje 24. avgusta i možete je gledati od 19:00 po našem vremenu. Sljedećeg dana će Geof Kitli zvanično otvoriti gaming spektakl, i uvesti nas u Bethesda MainStream.

Trenutno ne znamo šta će biti prezentovano, ali kandidati su The Elder Scrolls Online sadržaji, bez kojih ne prolazi ni jedan Bethesda događaj, Fallout 76 i Starfield. Microsoft je objavio i da ćemo vidjeti na čemu rade manji studiji koji rade za Xbox Game Studios grupu, kao i igre koje će doći na Xbox Game Pass. Psychonauts 2 izlazi 25. avgusta tako da je gotovo sigurno da će igra biti u fokusu tokom ovog događaja.

Microsoft se nada da će ove najave držati gejmere okupirane do pretrpane praznične sezone. Najavljen je i specijalni događaj Xbox FanFest, ali nemamo detalje o kakvom se zapravo skupu radi. Samo znamo da će se održati online. Dok Gamescom traje, na Microsoft prodavnici počeće velika rasprodaja, a pojedine naslove ćete moći da nabaviti sa popustom do 75%. Gamescom će trajati od 25. do 27. avgusta, zato ne zaboravite da označiti te datume na kalendarima.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply