World of Warships sarađuje sa Heroes of Might and Magic III za Noć vještica

Adi Zeljković
5 minute vrijeme čitanja

Oktobar dočekuje mnogo zloglasnih i onosvjetskih jesenjih dodataka u World of Warships u saradnji sa Heroes of Might and Magic III, operacijom Noć vještica i puno novih brodova koji stižu taman na vrijeme za crni petak.

Wargaming, izdavač i razvojni tim vodeće pomorske borbene MMO, World of Warships, slave najjeziviju sezonu godine sa puno poslastica za igrače da uživaju u njima! Između ovih je specijalna saradnja sa legendarnom strateškom igrom Heroes of Might and Magic III sa šest novih komandira spremnih da preuzmu kormilo i povedu bilo koju flotu do pobjede. Nova verzija takođe donosi operaciju Noći vještica “Posljednje putovanje Transilvanije”, izazov koji će sigurno natjerati igrače da drhte od straha. Tri nova japanska bojna broda takođe uplovljavaju u rani pristup i četiri nova plovila bacaju sidro u igri taman na vrijeme za crni petak.

Might and Magic u World of Warships

Heroes of Might and Magic III se vraća uzbudljivo i taman na vrijeme za najmističniji mjesec godine! Šest novih komandira iz legendarne potezne strategije stižu 19. oktobra da bi uspostavili svoju jedinstvenu magičnu formu pomorske dominacije nad okeanima. Svaki komandir stiže sa svojim jedinstvenim glasom, sa originalnim glasovnim glumcima iz veoma omiljene igre reprizirajući svoje uloge za Catherine Ironfist iz zamka i Sandro iz nekropolisa. Ovi fantazijski komadiri svi dolaze sa 10 poena, što ih čini spremnim da povedu bilo koju armadu u pobjedu. Igrači mogu da putuju na profitabilno putovanje na specijalnoj mapi direktno inspirisanom Heroes of Might and Magic III u oružarnici. Dok putuju kroz mistično kraljevstvo, otključaće komandire i razne resurse poput kredita, iskustva, dana premijum naloga i ekonomske bonuse.

World of Warhips takođe predstavlja specijalan DLC paket koji će biti na prodaji po popustu od 50% na Steam-u. On uključuje legendarnog komandira Sandro, dane premijum naloga i mnogo bonusa iz igre, nagrada i kredita. Paket ne sadrži samo World of Warships DLC, međutim, jer će igrači takođe dobiti kopiju Heroes of Might and Magic III HD Edition!

Tri nova japanska bojna broda

Bacajući sidro u novoj obnovljenoj luci Kure, Yumihari VIII nivoa, Adatara IX nivoa i Bungo X nivoa, su svi spremni da zaplove u ranom pristupu. Dostupni za kupovinu japanskim žetonima, novim privremenim resursom, ovi brodovi sadrže prepoznatljivi veliki domet i sjajnu preciznost japanskih brodova. Pored topova velikog klaibra, takođe nude izbor između lovaca ili izviđačkih aviona kao potrošnog materijala kao kompenzaciju njihovog malog broja poena izdržljivosti. Da bi proslavili ove dodatke u igru, tematska kolekcija je dodata, nagrađujući one koji sakupe kolekciju od 60 dijelova trajnom kamuflažom “Izlazak sunca na planini Fudži” za Yumihari.

Operacije Noći vještica od kojih se diže kosa na glavi

Ova verzija takođe sadrži veliku dozu jezivog sadržaja taman na vrijeme za Noć vještica! Uporedo sa dodatkom premijum Lampa od bundeve i regularnih kontejnera, specijalna jeziva operacija će da uznemiri vode igre. Dramatično finalno poglavlje u dugotrajnoj borbi protiv Rasputinove horde iz drugog svijeta će se odvijati na regionalnim serverima od 25. oktobra i tokom novembra. Igrači će imati zadatak da prate i brane Transilvaniju na njenom opasnom putovanju da locira i uništi portal kroz koji zlo prodire u svijet i spriječe snage mraka da se dalje šire. Pošto je ovo finalna bitka od koje će se svijet zatresti u dugoj i teškoj borbi protiv Rasputina, brodovi svih tipova od VIII do IX nivoa mogu da učestvuju u ovogodišnjoj operaciji Noć vještica da bi dali igračima fer šanse. Specijalni modifikatori će takođe biti kao bonusi za balansiranje performansi.

Počevši od 3. novembra igrači će moći da pronađu dodatne kontejnere za crni petak 2023. u oružarnici, i četiri nova broda će biti dodata u igru. Ovi uključuju visoko traženi američki razarač Black B i tri druga bojna broda i krstarice iz japanske, nemačke i sovjetske mornarice.

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *