Sve najveće najave sa PlayStation State of Play 2024

Adi Zeljković
6 minute vrijeme čitanja

PlayStationov najnoviji State of Play event dao je gledateljima pogled na igre za PlayStation 5 i PlayStation VR 2 koje dolaze 2024. (i kasnije), uključujući više detalja o naslovima kao što su Stellar Blade i Rise of the Ronin.

Ali bilo je puno više od samo te dvije PS5 igre u 40-minutnom PlayStation sinoćnjem eventu. Bile su dvije Silent Hill igre, Death Stranding 2 i velika najava Hidea Kojime.

Ako niste mogli gledati veliku januarsku prezentaciju State of Playa eventa, evo sažetka svih najava igara, datuma izlaska, najava i drugih istaknutih događaja sa Sonyjevog događaja.

DEATH STRANDING 2: ON THE BEACH

Nastavak Death Strandinga od Kojima Productions stiže naredne godine, i sa čudnim (ali potpuno Kojima) naslovom: Death Stranding 2: On the Beach. I ovaj put, Sam Bridges ima… lutku koja govori? U opsežnom novom traileru dobijamo pogled na nastavak avantura Sama i Fragilea, s mnoštvom novih likova, uključujući jednog kojeg glumi redatelj Mad Maxa George Miller i malu lutku koju glumi redatelj Head-On Fatih Akin. Death Stranding 2: On the Beach dolazi 2025.

NOVA ‘AKCIJSKO-ŠPIJUNSKA’ IGRA HIDEA KOJIME, PHYSINT

Uz Death Stranding 2 i OD, Kojima Productions ima još jedan projekt u izradi. U saradnji sa Sonyjem, Kojima i ekipa izrađuju potpuno novu “akcijsko-špijunsku igru sljedeće generacije” nazvanu PHYSINT koja će nadići barijere između igara i filmova, rekao je Kojima. Drugim riječima, Kojima se vraća žanru s kojim je započeo i pomogao u stvaranju originalnog Metal Geara.

STELLAR BLADE

Igra ranije poznata kao Project Eve i jedan od najranije najavljenih PS5 projekata, Stellar Blade, dobila je novo prikazivanje na State of Playu s dubokim zaranjanjem u svoje likove, svijet i igranje. Akcijska igra korejskog programera ShiftUp vizualni je izlog za PS5 i prikazuje protagonisticu Eve koja se bori s čudovištima poznatim kao NA:tives u pokušaju da obnovi pali grad Xion. Izvorno očekivan 2023., Stellar Blade sada dolazi 26. aprila.

SONIC X SHADOW GENERATIONS

Sega vraća Sonic Generations, Sonic the Hedgehog igru iz 2011. koja je kombinirala 2D i 3D platformsku akciju — s dva Sonica, ništa manje! Shadow the Hedgehog sada je veliki dio avanture. Sonic X Shadow Generations stiže na PlayStation 4 i PlayStation 5 ove jeseni.

ZENLESS ZONE ZERO

SILENT HILL: THE SHORT MESSAGE

SILENT HILL 2

Konamijev i Bloober Team remake Silent Hill 2 ponovno se pojavio na State of Playu, pokazujući kako se oprezno očekivana reimaginacija psihološkog horor klasika razvijala od njegovog predstavljanja 2022. Novi trailer za horor igru fokusiran je na borbu i poznate horore s kojima će se James Sunderland suočiti u Silent Hillu. Novi Silent Hill 2 dolazi na PS5 i Windows PC negdje 2024. godine.

JUDAS

Prošlo je više od godinu dana otkako smo posljednji put čuli za Judu, misterioznu znanstveno-fantastičnu avanturu tvorca BioShocka Kena Levinea i Ghost Story Games. Ali sada znamo nešto više o narativnoj pucačini iz prvog lica za jednog igrača, koja izgleda ima dosta DNK prošlih igara svog tvorca. Judas dolazi na PS5, kao i na Windows PC i Xbox Series X.

METRO: AWAKENING

Deep Silver i Vertigo Games nastavak Metro: Exodus iz 2019. vodi postapokaliptičnu seriju u novi medij: virtualnu stvarnost. Metro: Awakening će vratiti igrače u Rusiju na PlayStation VR 2, kasnije ove godine.

DRAGON’S DOGMA 2

Kako bi potaknuo izlazak Dragon’s Dogme 2 u martu, Capcom je objavio novi trailer prepun akcije za svoju srednjovjekovnu fantastičnu akcijsku igru. I dalje izgleda sjajno. Dragon’s Dogma 2 dolazi na PS5, kao i na PC i Xbox Series X, 22. marta.

RISE OF THE RONIN

Od programera Team Ninja (Nioh, Wo Long: Fallen Dynasty) dolazi nova akcijska igra smještena u japansko Edo razdoblje kasnog 19. stoljeća. Igra otvorenog svijeta istražuje novi teritorij za Team Ninja, s nijansama Assassin’s Creeda i Sekiroa, i nastoji zadržati fokus slavnog studija na izazovnoj težini i akciji temeljenoj na likovima. Puške i bacači plamena pomoći će začiniti stvari. Rise of the Ronin dolazi na PS5 22. marta, kao ekskluziva.

UNTIL DAWN REMASTERED

Razgranata narativna horor igra Supermassive Games Until Dawn vraća se, u remasteriranom obliku, zahvaljujući studiju Ballistic Moon, na PlayStation 5 i Windows PC kasnije ove godine. Sa zvjezdanom glumačkom postavom koja uključuje Hayden Panettiere, Ramija Maleka, Petera Stormarea i Larryja Fessendena, remasterirana verzija Until Dawn uključivat će unaprijeđene vizualne elemente i druge izmjene.

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *