Steam će uskoro omogućiti prijavu preko mobitela

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

Valve je u testiranje lansirao beta verziju nove mobilne aplikacije za Steam, koja između ostaloga omogućuje prijavljivanja na Steam bez upisivanja korisničkog imena i lozinke.

Mobilna aplikacija za Steam nije se mijenjala već sedam godina i sad je došlo vrijeme da se modernizira. Valve je jučer lansirao beta verziju nove Steam aplikacije za mobitele, s moderniziranim dizajnom i nekoliko novih funkcija.

Među potencijalno najkorisnijim funkcijama mogla bi biti ona za prijavu na Steam pomoću skeniranja QR koda, tako da ne morate tipkati korisničko ime i lozinku na uređaju gdje se želite prijaviti na Steam.

Od ostalih novosti, mobilna aplikacija za Steam imat će “pametnije obavijesti”, navigacijsku traku na dnu ekrana i podršku za multi account, odnosno prijavu s više različitih korisničkih računa.

Trenutno je nova aplikacija u testiranju na Android i iOS uređajima. Jednom kad Valve bude zadovoljan sa svime, ove će novosti lansirati za sve vlasnike Steama.

TAGGED: ,
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *