Saint Kotar: The Crawling Man interaktivni strip je izašao

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

Red Martyr Entertainment je objavio Saint Kotar: The Crawling Man te se radi o interaktivnom stripu sa zvukovima, voice overima, animacijama, achievementsima, cloud saveom i punom podrškom za kontrolere.

The Crawling Man proširuje lore i pozadinsku priču mračnog svijeta Saint Kotar. Radnja se odvija u Svetom Kotru i prati Mojseov život (jedan od likova iz igre), odnosno njegov pad i događaje koj su ga odveli da od voljenog učitelja postane osvetoljubiv vođa zloglasnog kulta.

Saint Kotar: The Crawling Man je trenutno dostupan za Windows, Mac i Linux na Steam i GOG sa 15% popusta – za cijenu manju od 3€. U planu je uskoro izdati i verziju za mobitele (iOS, Android) i Kindle (Comixology).

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *