Poštar dobio kaznu za krađu konzoli u paketima pošte

redakcija
1 minute vrijeme čitanja

USPS poštar je zaradio kaznu jer je ukrao PS4, Switch i još ostalih konzola iz paketa koji su bili namijenjeni ljudima koji su ih kupili.

Federalni tužioci u srijedu su donijeli odluku, pri kojom su kaznili nadzornika jedne pošte u S.A.D.-u jer je počinio niz krađi konzola.

Zoheb A. Deura (34) kažnjen je sa $20,000 i 3 godine probacije, od kojih prvih 9 mjeseci mora odslužiti u kućnom pritvoru. U listopadu 2020. godine je priznao krivicu za krađu, koju je počinio između veljače i travnja 2020. godine gdje je pokrao niz paketa, u kojima se nalazila razna informatička oprema, uključujući i PS4 i Switch konzole, jedno računalo te više komada Apple iPhone-a.

Deura je također krao pakete sa odjećom i obućom. Nakon što je priznao krivicu, dao je otkaz te se maknuo sa mjesta nadzornika. Međutim, Deura nije jedini kradljivac konzola. Odkako je izašla, pojavio se niz krađa nove Sony-eve konzola PlayStation 5, gdje ljudi masivno prijavljuju kako ne dobivaju svoje pakete, ili dobivaju različite druge stvari u kutijama od PlayStation-a.

TAGGED: ,
Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *