Nakon pet godina No Man’s Sky napokon ima više pozitivnih reviewa na Steamu

redakcija
2 minute vrijeme čitanja

Sve što je trebalo je 17 besplatnih game-changing update-a.

Nije kontroverzno za reći da je No Man’s Sky imao grubo slijetanje. Međutim, 5 godina besplatnih, masivnih ažuriranja je napokon reflektiralo na Steam review stranicu te sada igra ima više pozitivnih od negativnih reviewa. Možemo slobodno i sa ponosom reći – No Man’s Sky je vrlo dobra igra!

Koliko god brutalno za reći, Steam review može imati jako važan odraz na vađu odluku hoćete li kupiti proizvod ili ne. Sada nakon godina sjedenja na “Mixed” ratingu, Sean Murray (vlasnik Hello Gamesa) jučer je izvijestio kako se overall rating igre popeo na “Mostly Positive”, što znači da je barem 70% ocijena pozitivno.

Da se razumijemo, No Man’s Sky je već dugo vremena u dobrom svjetlu. Recent review na Steamu stoji pod “Very positive” nakon “Frontiers” ažuriranja, iako se sentiment prema igri najviše promijenio kada je Hello Games napokon izbacio multiplayer u 2018. godini.

Teško je razumijeti koliko neprijateljski nastrojeni su bili komentari prema igri na izlasku. Sean Murray je dobivao prijetnje u pismima i mailovima, ljudi su mu prijetili da će pobiti cijeli studio i familiju, da će mu kuću raznijeti… Igra je bila obavijana velom mržnje, i takva je bila barem par godina. Međutim, nakon pola desetljeća popravljanja, napokon možemo ponosno reći da igramo No Man’s Sky bez čudnih pogleda prijatelja i drugih gamera.

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *