Izašao je novi trailer za Island of Winds, igru inspirisana Islandskim folklorom!

Milan Radosavljević
3 minute vrijeme čitanja

Izdavač ESDigital Games sa uzbuđenjem otkriva novi trejler za igranje za Island of Winds, prvu akciono-avanturističku igru od razvojnog tima Parity Games. Pripremite se da budete preneti u Island iz 17. veka gde čudovišta lutaju zemljom i magija ispunjava vazduh. Putujte kroz zadivljujuće lokacije prožete islandskim folklorom i budite uronjeni u uzbudljivu, bogatu priču punu avanture i intrige.

Potpuno novi trejler za igranje za Island of Winds premijerno je prikazan tokom nedavnog PC Gaming Show-a i otkriva više o protagonistkinji Brynhildur, članici Čuvara Ravnoteže koji crpe svoju magičnu moć iz prirode oko sebe. Pogledajte kako Brynhildur kreće na putovanje puno opasnosti i otkrića i crpi svoje magične moći iz prirodnog sveta kako bi se suočila sa legendarnim stvorenjima koja sreće.

Kada joj domaćinstvo bude napadnuto i njen mentor otet, Brynhildur, Čuvar Ravnoteže koji crpi magičnu moć iz prirodnog sveta, mora krenuti na emotivno putovanje otkrića kako bi ga pronašla. Nadahnuta prirodom, folklorom i istorijom, Island of Winds smešten je u zadivljujuće zemlje fantastičnog Islanda iz 17. veka, ispunjen obimnom tradicijom i intrigantnim zagonetkama, legendarnim stvorenjima, bacanjem čarolija i posebnim fokusom na susrete sa empatijom.

Istražite nestvarne i očaravajuće pejzaže – Otkrijte različite oblasti Island of Winds: Od morskih obala i ledenih staza, do laguna i planinskih staza, bićete uronjeni u magični i misteriozni pejzaž inspirisan raznolikom islandska prirodom. Istražite svaki kutak ostrva kako biste otkrili skrivene tajne i priče o ostrvu.

Upoznajte mitološka bića – U ovom svetu sretaćete se sa mitološkim i magičnim zverima inspirisanim islandskim folklorom. Saznajte šta muči stvorenja ostrva i pomozite im da pronađu mir.

Bacajte čarolije i rešavajte zagonetke – Vodeći štap ravnoteže, moći ćete da bacate čarolije kako biste pomogli stvorenjima i smirili neprijateljske protivnike.

Emotivno putovanje – Island of Winds istražuje teme samosumnje, nasilja, kajanja i empatije. Doživite Brynhildurovo emotivno putovanje dok kreće u potragu za svojim nestalim mentorom i klanom. Kako bi spasila svoj dom, mora u potpunosti iskoristiti svoje magične sposobnosti i obnoviti ravnotežu svog raskomadanog sveta. Tajne ostrva, kao i Brynhildurova sopstvena komplikovana prošlost, polako će biti otkrivene.

Islandski folklor kao postavka – Smešten u fantastičnu verziju Islanda iz 17. veka, Island of Winds je snažno inspirisan islandskim folklorom i mitologijom. Doživite intrigantne i opasne susrete sa stvorenjima, duhovima i drugim stanovnicima ostrva.

Island of Winds je razvijen od strane Parity Games i izdat od strane ESDigital Games i biće lansiran za PC i konzole krajem 2025. godine. 

Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *